Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

spotlights

Med spotlights får du både snygg och flexibel belysning till hemmet och du kan enkelt välja vilket håll du vill att varje spotlight ska rikta sin belysning. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av spotlights i olika storlekar och utföranden från flera populära varumärken, scrolla och klicka hem dina belysningsfavoriter bland vårt sortiment av spotlights! 

Populära varumärken

Spotlight & Spotlights tak

Med spotlights får du både snygg och flexibel belysning till hemmet och du kan enkelt välja vilket håll du vill att varje spotlight tak ska rikta sin belysning. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av spotlights i olika storlekar och utföranden från flera populära varumärken, scrolla och klicka hem dina belysningsfavoriter bland vårt sortiment av spotlights! 

Spotlights med LED belysning

I vårt sortiment hittar du mängder av spotlights att hänga upp i taket med inbyggd LED-belysning. När du väljer en lampa med LED-belysning får du en ljuskälla som drar minimalt med energi samtidigt som den hållet sig sval och ger ett strålande sken. Hos oss finner du allt ifrån spotlights på skena till spotlights som plafond och taklampa från flera populära varumärken som Belid, Markslöjd och By Rydéns för att nämna några. 

Läs gärna igenom vår belysningsguide för att välja rätt spotlights till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Olika typer av spotlights 

Här på Sleepo finner du olika typer av spotlights för att du ska kunna hitta just den typ av spotlight lampa du är ute efter. Vi har allt ifrån spotlights på skena, spotlights med led belysning, till hemmets alla rum. Välj din spotlight belysning i populära material som mässing, krom och i stilfulla färger som vit och svart. 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;