Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängkläder

Finns det något bättre än en nybäddad säng? Dröm dig bort i sängkläder gjorda i premium kvaliteter såsom ekologisk bomull, satin, jersey och mer. Här hittar du sängkläder skapta för att njuta i, som lyxar till sovrummet och gör sängen en ännu ljuvligare plats att koppla av i.

Populära varumärken

Sov gott i sköna sängkläder från Sleepo

Bädda skönt med nya fräscha sängkläder från någon av våra förstklassiga leverantörer. Visst skulle det vara skönt att krypa ner i sköna sängkläder från TempurBeach HouseMille Notti eller något av alla de andra märkena som finns här hos oss? Trolla fram ett drömsovrum med hjälp av härliga sängkläder i silke, bomull, sängkläder satin eller sängkläder i linne. Inred sovrummet, barnens rum och gästrummet med fluffiga sängkläder som lockar till skön sömn. Välj bland underbara täcken samt bekväma kuddar och mixa med härliga påslakan som du handlar tryggt hos oss.

Sängkläder online

Det finns ingen plats som vi tillbringar lika mycket tid på i våra liv som sängen. Om du vill belöna dig själv med något som du kan uppskatta varje dag är nya sängkläder ett hett tips. Här hittar du sängkläder från flera av våra kända tillverkare där lyx och komfort står i fokus. Ett snyggt överkast eller ett skönt lakan gör att det blir mysigare att krypa till sängs efter en lång dag.

Med ett lakan i bra kvalitet kommer din sömn att förbättras avsevärt. Vi har underlakan i material som underlakan bomull och underlakan linne för att du ska kunna njuta av en god natts sömn varje gång du lägger dig i sängen. Ett bra underlakan ska vara bekvämt att ligga på samtidigt som det är tillräckligt svalt för att hålla din kroppstemperatur på rätt nivå. Vi har lakan i alla färger för att de ska passa in med din inredningsstil.

Under kalla vinternätter finns det inget bättre än att gömma sig under ett varmt duntäcke. Våra duntäcken håller högsta klass för att du ska slippa frysa när temperaturen sjunker utomhus. Med gåsdun ser vi till att du håller värmen året runt. Om du dessutom väljer ett av våra snygga påslakan kan du skapa en säng som inte bara är bekväm utan också vacker att titta på.

Sängkläder med gedigen kvalité

Vi har kontrakt med de bästa tillverkarna i branschen för att säkerställa att du som kund får tillgång till produkter av högsta kvalitet. Här finns sängkläder från det svenska företaget Himla som i över 20 års tid har levererat textilier till nöjda svenskar. Här finns också märken som MIlle Notti, Beach House och Chhatwall & Jonsson representerade - allt för att du ska kunna hitta din egen favorit i sortimentet.

Våra sängkläder är tillverkade i olika material beroende på ändamål och vara. Vi har lakan och påslakan i bomull, varav flera använder sig av ekologisk bomull för att minimera miljöpåverkan och få fram ett skönare material. Vi har också sängkläder i satin för att kunna ge våra kunder en exklusiv känsla av lyx.

Om du gillar en enhetlig inredningsstil kan du köpa sängkläder från samma serie. Det innebär att du får vanliga underlakan såväl som påslakan och örngott i samma färg och design. Om du föredrar att sätta ihop din egen kombination kan du istället plocka inspiration från olika märken.

Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Sängen tar ofta upp en stor del av inredningen i ett sovrum, därför är det viktigt att den ser inbjudande ut. Med någon av alla våra sängkappor kan du ge din säng ett mer enhetligt och vackert intryck. En sängkappa hjälper dig att på ett enkelt sätt ändra utseendet på din säng. 

Vi ger dig gärna råd om sängkläder via vår kundservice om du har några frågor. Dessutom har vi på Sleepo ofta erbjudanden och rea på exklusiva sängkläder, så det är värt att titta in på sidan med jämna mellanrum för att se våra senaste rabatter.

Funderar du på en ny dubbelsäng, säng 180 cm, en enkelsäng, säng 90 eller något annat så har vi en skön säng som passar dig.

Köp sängkläder hos Sleepo

Vi värdesätter en god natts sömn och komfort, därför har vi sängkläder från kända varumärken för alla typer av behov. Vi ser alltid till att våra produkter håller god kvalitet och har ett bra pris, därför hittar du bra och billiga sängkläder i sortimentet. Hos oss handlar du alltid bekvämt online. Vi ger dig fri frakt och 14 dagars öppet köp. Vi ser också till att alltid leverera din vara snabbt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;