Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Venture Home

Varumärket Venture Home grundades 2014 med bas i Växsjö och säljer idag sina produkter runt om i Europa. Utbudet genomsyras av en tydlig skandinavisk stil med en hög prisvärdhet. Utforska Venture Homes sortiment av nytänkande, svensk design.

Utforska Venture Home hos Sleepo

Venture Home grundades 2014 i Växsjö och har sedan dess vuxit till att bli ett populärt varumärke inom möbler och inredning i hela Europa. Med en tydlig skandinavisk stil och hög prisvärdhet erbjuder Venture Home produkter som passar perfekt i moderna hem. Hos Sleepo hittar du ett brett sortiment av Venture Homes nytänkande och stilrena design.

Skandinavisk design för alla rum

Venture Home är känt för sin minimalistiska och funktionella design som genomsyras av det skandinaviska formspråket. Från eleganta soffor och bekväma sängar till smarta förvaringslösningar och stilfulla matbord, Venture Homes produkter passar in i alla rum i ditt hem. Varje möbel är noggrant utformad för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär.

Prisvärd kvalitet

En av de stora fördelarna med Venture Home är dess höga prisvärdhet. Trots att möblerna håller hög kvalitet och har en exklusiv design, är de tillgängliga till konkurrenskraftiga priser. Detta gör det möjligt för dig att inreda ditt hem med stil utan att spräcka budgeten. Venture Home strävar efter att erbjuda möbler som kombinerar estetik och funktion till ett överkomligt pris.

Nytänkande lösningar

Innovation är en central del av Venture Homes filosofi. Varumärket är hela tiden på jakt efter nya sätt att förbättra och utveckla sina produkter. Detta innebär att du som kund kan förvänta dig möbler som inte bara är vackra, utan också praktiska och hållbara. Oavsett om du letar efter en ny soffa, ett matbord eller smart förvaring, hittar du garanterat något i Venture Homes sortiment som passar dina behov.

Frågor? Ta kontakt med vår kundservice på telefon: 08-20 87 70 eller epost: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;