Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bordslampa

Hitta din perfekta bordslampa. Ett rum består av flera olika komponenter, men en av de allra viktigaste är kanske belysningen. Varmt eller kallt ljus - lampans design är minst lika viktig? Vilket intryck vill du att rummet ska ge? Föredrar du en klassiskt designad bordslampa eller faller kanske en bordslampa  som är mer modern och stilren dig i smaken? 

Populära varumärken

Bordslampa i olika stilar

Ett rum består av flera olika komponenter, men en av de allra viktigaste är kanske belysningen. Varmt eller kallt ljus - lampans design är minst lika viktig? 

Vilket intryck vill du att rummet ska ge? Föredrar du en klassisk bordslampa eller kanske en något mer modern och stilren bordslampa? En bordslampa kan ge en snygg touch till vilket rum som helst, oavsett om det gäller något i retrostil, en bordslampa i mässing eller en enkel, svart bordslampa för en mer minimalistisk look finns det en hel del att välja bland hos Sleepo. En bordslampa passar också bra i fönster. Satsa på en unik designerlampa för att skapa ett rum med lite mer personlighet eller kör på något mer klassiskt i form av en naken glödlampa med en snygg fot. Vad du än väljer, låt det bli ett statement i din inredning.

Bordslampa i olika färger för olika känsla

En snygg bordslampa är minst lika iögonfallande som andra möbler och detaljer i ett rum - de sprider trots allt ljus och är rummets energikälla på flera olika sätt. Färgen på din lampa kan därför göra stor skillnad, såväl som dess design. För att få något som verkligen drar uppmärksamhet, satsa på starka färger, kanske bordslampa i pastellfärger och nyanser, medan en vit bordslampa är både klassisk och gör det den ska utan att sticka ut alltför mycket. Med så många alternativ att välja bland finns det verkligen något för alla, låt dig svepas med och välj den som passar just dig och den känsla som du vill att ditt hem ska förmedla.

Läs gärna igenom vår belysningsguide för att välja rätt bordslampa till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Låt bordslampan göra rummet

Hos Sleepo finns massor av prisvärda bordslampor i riktigt bra kvalitet från många kända varumärken, t.ex Markslöjd bordslampa, Watt & Veke bordslampa och House Doctor bordslampa för att du aldrig ska behöva kompromissa mellan pris och stil när du så enkelt kan få båda. Hitta en ny favorit i vårt stora sortiment och ge ditt hem en makeover idag! Se även vårt stora sortiment med golvlampor, lampskärmar, lampfötter och taklampor. Vi erbjuder fri frakt och snabb leverans och 14 dagars öppet köp, för att du ska kunna handla lugnt och tryggt.

Hos oss får du en bordslampa med kvalitet för pengarna

Vi på Sleepo fokuserar mer på kvalitet och mindre på priset, därför kan du vara säker på att pengarna du lägger ut blir väl investerade. Oavsett hur stor eller liten din budget är så kan du hitta en både snygg och billig bordslampa hos oss som passar perfekt i ditt hem. Klickar du hem en bordslampa idag så har du alltid schysta villkor såsom fri frakt och snabb leverans och alltid 14 dagars öppet köp.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;