Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Bordslampor

Ett rum består av flera olika komponenter, men en av de allra viktigaste är kanske belysningen. Varmt eller kallt ljus - lampans design är minst lika viktig? Vilket intryck vill du att rummet ska ge? Föredrar du klassiskt och varmt eller faller kanske något mer modernt och stilrent dig i smaken?

Bordslampor i olika stilar

Ett rum består av flera olika komponenter, men en av de allra viktigaste är kanske belysningen. Varmt eller kallt ljus - lampans design är minst lika viktig?

Vilket intryck vill du att rummet ska ge? Föredrar du klassiskt och varmt eller faller kanske något mer modernt och stilrent dig i smaken? En bordslampa kan ge en snygg touch till vilket rum som helst, oavsett om det gäller något i retrostil eller en enkel, svart bordslampa för en mer minimalistisk look finns det en hel del att välja bland hos Sleepo. Satsa på en unik designer-lampa för att skapa ett rum med lite mer personlighet eller kör på något mer klassiskt i form av en naken glödlampa med en snygg fot. Vad du än väljer, låt det bli ett statement i din inredning.

Olika färger för olika känsla

Snygga bordslampor är minst lika iögonfallande som andra möbler och detaljer i ett rum - de sprider trots allt ljus och är rummets energikälla på flera olika sätt. Färgen på din lampa kan därför göra stor skillnad, såväl som dess design. För att få något som verkligen drar uppmärksamhet, satsa på starka färger och nyanser, medan en vit bordslampa är både klassisk och gör det den ska utan att sticka ut alltför mycket. Med så många alternativ att välja bland finns det verkligen något för alla, låt dig svepas med och välj den som passar just dig och den känsla som du vill att ditt hem ska förmedla.

Låt lampan göra rummet

Hos Sleepo finns massor av prisvärda bordslampor i riktigt bra kvalitet, för att du aldrig ska behöva kompromissa mellan pris och stil när du så enkelt kan få båda. Hitta en ny favorit i vårt stora sortiment och ge ditt hem en makeover idag! Vi erbjuder fri frakt och snabb leverans och 14 dagars öppet köp, för att du ska kunna handla lugnt och tryggt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Förlängt öppet köp till 31 jan
Just nu har vi förlängt öppet köp till 31 jan.