Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Parasoll & Pergola

Njut av varma sommardagar och skydda dig mot solens uv-strålar med en snygg och prisvärd parasoll. Välj bland lekfulla parasoll i pastelliga sommarfärger eller ett klassist parasoll i vitt, svart eller grått, allt hittar du hos oss på Sleepo! 

Populära varumärken

Snygg och prisvärd parasoll hittar du hos oss på Sleepo

Njut av varma sommardagar och skydda dig mot solens uv-strålar med en snygg och prisvärd parasoll. Välj bland parasoll i lekfulla, pastelliga sommarfärger eller ett klassiskt parasoll inom kategorierna parasoll vit, parasoll svart eller parasoll grå Allt detta och mer hittar du hos oss på Sleepo!

Parasoll för soliga dagar

Under en varm och solig sommardag kan det vara skönt att sätta sig i skuggan för en paus från hettan. Med ett parasoll skyddar du både dig själv och dina utemöbler från solens starka strålar. Välj även till en parasollfot för en stadig och stilig känsla. Till uteplatsen kan det vara bra med ett stort parasoll som solskydd och skugga till matgruppen utomhus och till balkongen så passar det ofta bättre med ett litet parasoll.

Välj en Pergola för solskydd & regnskydd

Kanske passar en pergola perfekt för din uteplats? Hos oss på Sleepo hittar du olika varianter av pergolor som ger välbehövligt skydd mot både sol och regn utan att uteplatsen kännas mörk och instängd. Vill du återigen njuta av solens värme? Dra då enkelt taket åt sidan. Med en pergola skapar du en uteplats som blir en förlängning av hemmets insida och en riktigt social plats.

Paviljong – ett heltäckande alternativ till parasoll och en fin inramning i trädgården

Vill du i stället ha ett mer permanent alternativ? Ett uterum med tak och fördragbara väggar? Välj då en paviljong. En paviljong ger inte bara skydd mot sol och väder, utan binder också samman utegruppen på ett estetiskt tilltalande sätt. Här kan du skapa en härligt ombonad miljö som du kan njuta av hela sommaren. Med en paviljong i trädgården får du det där lilla extra och blir ett bra och heltäckande alternativ till en parasoll.

Ett brett sortiment

I vårt breda sortiment hittar du kategorier så som fristående parasoll, balkongparasoll, stort parasoll, litet parasoll och mycket mer från flera kända varumärken. Utforska vårt utomhussortiment och klicka hem din nya parasoll! Att vi dessutom erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp samt snabb leverans gör det hela ännu bättre!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;