Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Plädar

Klä ditt hem i underbart mysiga plädar. Drapera en läcker pläd över soffan och sängen eller kryp själv ner under den. Här finner du en ljuvlig blandning av mjuka och uttrycksfulla plädar i en rad olika material, färger och storlekar.

Populära varumärken

Härliga plädar

Med en ny underbara pläd i olika material och fina färger från Sleepos stora utbud kan du på ett enkelt sätt förnya och sätta färg på ditt hem.

Fina plädar och filtar

Sleepo har ett stort sortiment och ett brett utbud av exklusiva, snygga plädar samt varma plädar och filtar av bästa kvalitet tillverkade i olika material som bomull, linne, mohair och ull. Hos Sleepo får du alltid ny inspiration till ditt hem och hittar alltid en pläd som passar varje personlighet. Här kan du finna allt från en mjuk och skön pläd att krypa in under och mysa med eller en vacker färgglad pläd som du kan ha som en fin inredningsdetalj i ditt hem. Köper du en pläd från Sleepo kommer du garanterat få en pläd som du längtar hem till.

Barnplädar och mysiga filtar

Visst vill du väl ge ditt barn det absolut bästa? Hos Sleepo finner du fantastiska sköna barnplädar som alla barn bara kommer att älska och aldrig vilja släppa ifrån sig. Plädarna är tillverkade av härligt mjuka exklusiva material och passar helt perfekt i spjälsängen, i vagnen, till lek eller när som helst något mjukt, varmt och praktiskt behövs. Sleepos märken använder sig bara av de allra bästa kvaliteterna och med alla fina färger finner du garanterat något som passar just dig och ditt barn. Här hittar du alla färger, allt från en orange pläd till övriga färgspektrat till riktigt bra priser. Vi säljer plädar från flera kända varumärken som Klippan Yllefabrik, Beach House, Classic Collection och Himla.

Handla hos Sleepo

Hos oss på Sleepo har vi ett stort inspirerande sortiment och vi ser alltid till att du får snabba leveranstider på en - tre dagar. Vi bjuder dessutom alltid på frakten till alla våra kunder inom Sverige, oavsett ordervärde. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med till exempel en snygg pläd eller skulle vilja byta produkten, har du alltid 14 dagars öppet köp på dina leveranser.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;