Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Säng & Madrass

Letar du efter en ny säng? Här hittar du ett stort utbud av prisvärda sängar av hög kvalitet. På Sleepo handlar du din säng tryggt och säkert och alltid med fri hemleverans. Välj mellan kontinentalsängställbar säng och ramsäng. Köp en våningssäng till stugan, eller en våningssäng barn för barnrummet. Skapa det perfekta sovrummet med en ny säng som ger dig en god natts sömn och hemmet ett stilfullt utseende.

Kontinentalsängar

Se alla Kontinentalsängar

Ställbara sängar

Se alla Ställbara sängar

Ramsängar

Se alla Ramsängar

Sängar Nyheter

Populära sängstorlekar

Madrasser

Mjuk madrass, hård madrass - alla har olika behov. Vissa behöver ordentligt med stöd, medan andra föredrar att sova på ett mjukt, fluffigt moln.

Madrasser

Se alla Madrasser

Bäddmadrasser

Se alla Bäddmadrasser

Futonmadrasser

Se alla Futonmadrasser

Köp din nya prisvärda säng och madrass hos oss på Sleepo! 

Letar du efter en ny säng eller madrass? Då har du kommit rätt! På Sleepo erbjuder vi både sängar och madrasser som garanterar dig en god natts sömn. I sängen spenderar vi så mycket som en tredjedel av våra liv, därför tycket vi på Sleepo att alla förtjänar en riktigt bra säng i god kvalité med lång hållbarhet. I vårt sortiment hittar du flera olika sängar till bra priser som passar för alla behov och åldrar. Allt ifrån kontinentalsäng, ställbara säng, våningssäng, ramsäng, tryckavlastande säng, sängramar, barnsängar, familjesäng, loftsäng, madrass och bäddmadrass i olika storlekar, modeller och färger. Välj bland flera kända varumärken och sov gott i din nya prisvärda säng från oss på Sleepo! Komplettera din säng med allt som hör till ett sovrum

Sängar och madrasser i olika storlekar

Hos oss hittar du både sängar och madrasser i flera olika storlekar och utföranden för att du ska få en så god sovkomfort som möjligt. Våra sängar och madrasser hittar du i storlekarna 80x200, 90x200, 105x200 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm och 180 x 210 cm i som finns i flera fantastiskt fina färger och ger ditt sovrum ett lyft.

Förutom detta så har vi också barnsängar, juniorsängar, spjälsängar, vaggor, växasängar och barnmadrasser till bra priser. Har du ett mindre rum så kan vi rekommendera att köpa en våningsäng eller loftsäng för att maximera ytan i rummet, allt hittar du hos oss på Sleepo.se

Vilken säng och madrass passar just dig? 

Vilken säng är bäst för just dig och vad ska man tänka på när man köper säng? Att köpa säng är ett stort beslut och en möbel som du kommer ha god användning för i många år. Har du en väl fungerande säng och endast behöver en ny sängmadrass? Vi hjälper dig med allt detta och mycket mer - Läs vår sängguide här för en mer djupgående instruktion!

För att få en så god sömn som möjligt samt en ergonomisk sovställning är det viktigt att välja en säng och madrass som är passande för just din kroppstyp och ditt behov. Att välja fasthet på madrassen kan vara en utmaning för många men något som alltid är bra att tänka på är att desto högre kroppsvikt du har desto fastare säng och madrass behöver du för bästa sovkomfort. Desto lägre kroppsvikt du har desto mjukare madrass behöver du för bästa komfort. Sover du oftast på rygg rekommenderar vi en något mjukare madrass, så att huvudet och nacken får vila skönt. Sover du på mage föreslår vi en lite fastare madrass, för att du inte ska belasta nacke, rygg och svank på fel sätt. Självklart kan du också köpa en sänggavel, sköna täcken och kuddar hos oss samt sängkläder som påslakan, örngott, lakan och sängkappor som passar just din personliga stil och smak. Hos oss finns det något för alla plånböcker och preferenser. Välkommen och handla din nya säng online hos oss redan idag!

90 dagars Sovgaranti

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss, därför erbjuder vi en 90 dagars sovgaranti på flera av våra mest sålda sängar. Vi anser även att det blir betydligt mer rättvisande att låta dig prova din nya säng hemma i lugn och ro istället för några minuter fullt påklädd i en butik.

Om din nya säng känns för mjuk eller för hård ger vi dig möjligheten att byta komfort på sängen. Ofta behöver man tid för att vänja sig vid en ny säng och vi vill därför att du provar sängen i minst 30 dagar. Efter 30 dagar och upp till 90 dagars användande har du möjlighet att byta komfort på sängen, antingen till en fastare eller mjukare komfort.

Om du upplever att du valt fel fasthet på din nya säng, ta kontakt med vår Kundservice så hjälper de dig att beställa en ny madrasskärna i fast eller medium fasthet från endast 500kr.

OBS!
En dubbelsäng (160x200, 180x200 och 180x210 cm) från Sleepo Beds består av två madrasskärnor. Om du vill byta ut båda sidorna på sängen behöver du därför beställa två nya kärnor för 500kr/st.

Erbjudandet gäller alla VenusTellusDream och Jupiter Kontinentalsängar och Ställbara sängar från Sleepo Beds köpta från och med den 1 juni 2018.

Prova din nya säng och madrass i vårt Showroom

Om du har fler frågor eller funderingar om våra sängar och madrasser är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;