Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Gardiner & Mörkläggningsgardiner

Ge ditt hem ett mjukare uttryck med läckra gardiner i olika material, färger och storlekar. Här finner du allt från luftiga gardinlängder i linne till eleganta showstoppers i sammet, från en stilren hissgardin till praktiska mörkläggningsgardiner och rullgardiner. Ta en titt här för att hitta just det som du söker.

Populära varumärken

Handla nya prisvärda gardiner & mörkläggningsgardiner hos Sleepo

Vill du ge vardagsrummet en liten makeover? Kanske behöver sovrummet nytt liv? Gardiner kan göra större skillnad än man tror och hos Sleepo hittar du flera varianter.

Gardiner för alla rum

Panelgardiner som ger ett mer vågat utseende eller köksgardiner som satsar på antingen klassisk eller stilren design - vad du än väljer kan gardiner göra stor skillnad i ditt hems atmosfär, i alla rum. I vardagsrummet kanske färgglada, mönstrade gardiner passar bra för att bryta av en mer enfärgad och nedtonad inredning. I sovrummet kanske man föredrar något mer dämpat, kanske  gardiner i sammet, något som flyter ihop fint med resten av rummet för att skapa en känsla av stilla harmoni som är så viktig för nattsömnen. Vill du ha det mörkt i sovrummet? Då rekommenderar vi mörkläggningsgardiner och rullgardiner som stänger ute ljuset. Med en hissgardin ger du hemmet en mer ombonad och harmonisk känsla oavsett vilket rum du väljer att placera dem i. Här på Sleepo kommer du garanterat hitta rätt hissgardiner och roll up-gardiner för just ditt hem! Gardiner kan även fungera bra som rumsavdelare i form av ett draperi, det finns inget som säger att gardiner bara måste hänga i fönster.

Gardin i olika färger och modeller

En gardin kan komma i flera olika utföranden. En lamellgardin är ett stilrent alternativ för långa fönster och balkongdörrar där du enkelt blockerar både insyn och ljus på bara någon sekund. Söker du något mer grundläggande, kanske som bakgrund för ett livligt inrett vardagsrum, så kanske vanliga, vita gardiner, beige gardiner eller grå gardiner passar bättre - de skär sig inte med andra färger och detaljer och kan till och med ge ett mer vågat intryck, tack vare den skarpa, vita färgen Här hittar du även luftiga gardinlängder i linne. Vilken typ av gardiner du än söker så finns det gott om modeller och färger att välja mellan, med eller utan mönster, för att du ska kunna känna dig hemma.

Hitta gardinerna hos Sleepo

Sleepo är, med sitt stora sortiment, det ultimata stället att hitta och köpa gardiner till alla rum i hemmet, vad du än letar efter. Vi erbjuder snabb frakt så att du så fort som möjligt kan få hem dina nya, fina gardiner och hänga upp dem i fönstret. Vi har även fri frakt och 14 dagars öppet köp.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;