Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Barbord

Ett barbord är det perfekta bordet för dig som bor på en lite mindre yta, men även för dig med ett större hem som vill ha en extra avlasntingsyta. Det som skiljer ett barbord från ett vanligt matbord är höjden då ett barbord är högre än ett matbord. Komplettera med snygga barstolar för att få till en extra stilfull och inbjudande look!

Hitta ditt nya, prisvärda och stilfulla barbord hos oss på Sleepo

Ett barbord är det perfekta bordet för dig som bor på en lite mindre yta, men även för dig med ett större hem som vill ha en extra avlastningsyta. Det som skiljer ett barbord från ett vanligt matbord är höjden då ett barbord är högre än ett matbord. Komplettera med snygga barstolar för att få till en extra stilfull och inbjudande look!

Fördelar med ett barbord

Möjligheterna och fördelarna med ett barbord är många, framförallt om du vill inreda en mindre yta. Ett barbord är då det perfekta alternativet till ett matbord som tar mindre plats. Du kan också med fördel använda ditt barbord till hemmakontoret när du vill kunna variera dig mellan att stå och sitta vid din arbetsplats. Komplettera med en barstol som har både rygg och fotstöd för bästa ergonomiska arbetsställning.

Hos oss på Sleepo hittar du barbord för alla olika hem och stilar. Välj att få ditt barbord i flera olika material och utföranden så som barbord svart, barbord vit, barbord trä, barbord svart ek, barbord ek samt barbord vitoljad ek. 

Utforska vårt breda sortiment av barbord och hitta din favorit!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;