Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

fönsterlampa

Är du på jakt efter en hängande fönsterlampa? Hos oss på Sleepo hittar du fönsterlampor i olika prisklasser och utföranden. En fönsterlampa passar perfekt att ha i köksfönstret eller kanske i sovrummet för att få till en mysig miljö.

Populära varumärken

Köp snygg fönsterlampa på Sleepo.se

Är du på jakt efter en hängande fönsterlampa? Hos oss på Sleepo hittar du fönsterlampor i olika prisklasser och utföranden. En fönsterlampa passar perfekt att ha i köksfönstret eller kanske i sovrummet för att få till en mysig miljö. 

Brett sortiment av fönsterlampor 

Du finner ett brett sortiment av fönsterlampor hos oss, vi har stilrena, fönsterlampor i glas, fönsterlampor i beige, svart och vit metall. Vi har även fönsterlampor i olika storlekar just för att det ska passa många olika hem och fönster. Vi är säkra på att du kommer att hitta en fönsterlampa som passar ditt hem och inredningsstil. Det rekommenderas att ha 3-7 ljuskällor i ett rum för att uppnå den mysiga och hemtrevliga känslan. Då är det perfekt att sätta en ljuskälla i fönstret, det blir lika fint inifrån som utifrån. Spana in vårt sortiment av fönsterlampa hängande och hitta din favorit! 

Fönsterlampor från välkända varumärken 

En fönsterlampa är praktisk och skänker ljus samtidigt som det är en inredningsdetalj som ger ditt fönster ett lyft. Genom att addera en fönsterlampa till ditt hem får du både funktion och en inredningsdetalj. Ibland kan det vara svårt att inreda ett fönster, vi rekommenderar att ha olika nivåer av dekorationer. Till exempel en box eller ask, tillsammans med ljuslyktor i olika höjd samt en fönsterlampa som kanske matchar med inredningen. Bara fantasin sätter gränserna! Vi har fönsterlampor från välkända varumärken såsom Globen Lightning, PR Home, Co Bankeryd, By Rydéns, Woud, Herstal samt vårt egna varumärke Sleepo Collection

Prisvärd fönsterlampa!

Vi säljer ett stort antal prisvärda fönsterlampor med fri frakt (hemleverans 99 kr) på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt fönsterlampa på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt fönsterlampa, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;