Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Pall

En pall kan användas som både sittpall och fotpall. En pall är lättplacerad och smälter enkelt in med övrig heminredning. Passar utmärkt att ha för att kunna erbjuda en extra sittplats när det behövs, eller varför inte en pall i hallen så att man kan slå sig ner när man behöver.

Köp snygg & prisvärd Pall, finns i flera modeller

En pall är praktiska möbler som kan användas till mycket, utöver att vara en extra sittplats i hemmet. Pallarna i denna kategori är utvalda för deras design samt höga kvalitet.

I den här kategorin hittar du praktiska pallar med genomtänkt design, som går att använda till många olika saker i hemmet. Du kan exempelvis skapa en sittplats där det finns lite plats, som i hallen eller badrummet. Välj mellan pallar i många olika former, stilar och material för att hitta en som passar ditt hem allra bäst. Pallarna finns i flera färger, bland annat svart pall och vit pall. En del har en modern och spännande design, medan andra har ett mer traditionellt formspråk. Du kan med fördel använda många av pallarna som sittmöbler vid köksbordet. Det är ett mycket praktiskt val för det hem som har begränsat med golvutrymme, då det går att skjuta in dem under bordet när de inte används.

För dig som gillar att ha gäster hemma är det alltid ett bra val att ha extra sittplatser i hemmet i form av en pall som enkelt ställs undan när gästerna går hem. Förutom att vara sittplatser som många av pallarna du hittar i den här kategorin, så har de en annan funktion och kan även användas som sidobord. De flesta hem behöver extra avlastningsyta, och då är just sidobord ett mycket praktiskt, ekonomiskt och enkelt sätt att skapa detta. Använd dem var för sig, eller skapa ett arrangemang som hamnar i blickfånget genom att kombinera några stycken med varandra. Pallar med en rund form som placeras bredvid varandra kan skapa ett harmoniskt inslag i rummet.

En pall för varje hem

Det finns pallar som ser ut som ministegar, så kallad stegpall bl.a. Skala Stegpall Vit, och som kan användas till att ställa blommor eller dekorativa föremål på, utöver att vara en sittplats. En del pallar är trekantiga och staplas lätt ovanpå varandra vid behov, sedan finns det vackra fyrkantiga pallar i olika utformningar. Gemensamt med alla pallarna i denna kategori är den höga kvaliteten, både på designen och på materialen de är tillverkade av. När du beställer genom oss får du fri frakt (hemleverans 99 kr) på ditt köp, samt öppet köp i 14 dagar.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;