Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Förvaring & Förvaringsmöbler

Organisera mera! Vi är alla i behov av mer förvaring för allt smått och gott som vi har där hemma. Här finner du lösningen på alla dina förvaringsproblem med stilfulla och funktionella skåp, hyllor, skänkar, byråer med mera, så att alla dina föremål kan hitta sina rätta platser.

Populära varumärken

Förvaring till hemmet online 

Behöver du förnya hemmet? Då har du kommit helt rätt. Här erbjuder vi dig förstklassiga och prisvärda möbler för alla rum. Gör om din hall och köp en snygg byrå eller ett skåp, städa upp i sovrummet och köp en ny garderob eller köp en ny snygg hylla, bokhylla, vägghylla eller ett vitrinskåp till vardagsrummet. Vi har också förvaring till barnrummet i ljuvliga färger som passar barn i alla åldrar. 

Förvaringsmöbler från flera kända varumärken

Upptäck den stora bredden på kända varumärken när du handlar hos oss. Rowico, Fatboy, Mavis och House Doctor är några av de varumärken vi saluför. Vi levererar inte bara förvaringsmöbler till storstäderna Stockholm och Göteborg, vi levererar givetvis möbler till städer runtom i hela landet. Shoppa dina nya möbler online och slipp långa trista köer. Här på Sleepo har vi alltid öppet och du handlar dina möbler online precis när det passar dig. Titta igenom vårt inspirerande sortiment av inredningsprodukter och möbler i lugn och ro och klicka hem dina varor. Välja bland trendigt stilsäkra möbler online till vardagsrummet, köket, hallen och sovrummet. Välkommen till vår webbshop, vi har alltid öppet när du vill handla möbler online!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;