Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Taklampa

Sleepo har ett brett sortiment av taklampor i hög kvalitet. Oavsett om du letar efter en klassisk elegant kronlampa eller vill prova något nytt och modernt såsom en fjäderlampa så kommer du hitta det du vill ha hos oss. Vilken taklampa du bör köpa beror också på var du tänkt att ha den. Letar du efter en taklampa till köket, vardagsrummet eller en taklampa till sovrummet?

Populära varumärken

Köp en prisvärd taklampa hos Sleepo

Inreda snyggt hemma? En taklampa är rummets själ! Taklampor finns i många olika utföranden, färger, material och design. Vi har något som passar för alla olika smaker.

Stort urval av taklampor

Sleepo har ett brett sortiment av taklampor i hög kvalitet. Oavsett om du letar efter en klassisk elegant kronlampa, en plafond, spotlights eller vill prova något nytt och modernt såsom en fjäderlampa så kommer du hitta det du vill ha hos oss. Vilken taklampa du bör köpa beror också på var du tänkt att ha den. Letar du efter en taklampa till köket, en taklampa till vardagsrummet eller en taklampa till sovrummet? Som taklampa till vardagsrummet passar en trevlig dimbar taklampa bra, då kan du själv styra hur starkt ljuset ska vara. Perfekt för myskvällen! Passa på att köpa din taklampa online hos Sleepo, vi har allt för ditt hem.

Taklampa i snygg design

En taklampa ska sprida ljus och värme. Hos oss hittar du taklampor som ger djup, ljus och värme till rummet de används i och är välkomnande för hemmets boende och gäster. Hos oss hittar du snygga taklampor som svart taklampa, vit taklampa, taklampa mässing eller taklampa natur som definitivt kommer att liva upp ditt hem. Vi har en mängd olika tak lampor i snygg design, så du får själv känna efter vad som passar i just ditt hem. Är din inredningsstil åt det lantliga hållet, det moderna hållet eller det klassiska hållet? Vi säljer taklampor från många populära varumärken t.ex. By Rydéns taklampa, Watt & Veke taklampa och Herstal taklampa.

Läs gärna igenom vår belysningsguide för att välja rätt taklampa till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Hos oss får du en taklampa med kvalitet för pengarna

Vi på Sleepo fokuserar mer på kvalitet och mindre på priset, därför kan du vara säker på att pengarna du lägger ut blir väl investerade. Oavsett hur stor eller liten din budget är så kan du hitta en både snygg och billig taklampa hos oss som passar perfekt i ditt hem. Klickar du hem en lampa online idag så har du alltid schysta villkor såsom fri frakt och snabb leverans och alltid 14 dagars öppet köp.

Brett sortiment av taklampor

Här på Sleepo finner du ett brett sortiment av taklampor från en mängd välkända varumärken. Välj din taklampa från populära varumärken som Belid, By Rydéns, Co Bankeryd och skapa den stämning du vill ha!

Vi säljer ett stort antal prisvärda taklampor med fri frakt på Sleepo, din inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Hjälp att välja rätt taklampa?

Om du har några frågor om våra taklampor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra inredningsexperter dig med val av rätt taklampa, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;