Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Gripsholm

Gripsholm är ett varumärke som står för hög kvalitet och god design. Här finner du ett brett sortiment inom hemtextil med mjuka sängkläder och stilfulla kuddfodral. Gripsholm erbjuder produkter som är prisvärda men som även känns lyxiga med funktionell användning samt stilfull design.

Om Gripsholm

Gripsholm är ett svenskt företag som tillverkar hemtextil i hög kvalitet och som följer de svenska hantverkstraditionerna. Sängkläder, kuddar och härliga handdukar är alla produkter som ingår i företagets sortiment.

Gripsholm för sovrummet, badrummet och köket

Gripsholm erbjuder ett heltäckande sortiment av textilier för badrummet, sovrummet och köket. Med ett Gripsholms kuddfodral i enfärgat eller mönstrat kan du med enkla medel förändra i vardagsrummet eller i vardagsrummet. Kombinera gärna med Gripsholm påslakan i sängen som tillverkas i klassiska mönster, som rutigt, och som vävs i bomull eller satin. Badrummet får en snabb uppfräschning med tjocka, mjuka frottéhanddukar som med fördel matchas tillsammans med en ny badrumsmatta och ett snyggt duschdraperi. Riktigt hög kvalitet och klassiska färger och mönster är Gripsholms signum. Företaget har även en speciell kollektion endast för nyfödda. Extra mjuka material i sängkläderna gör att bebisen sover gott.

Gripsholm hämtar inspiration från slottmiljö

Namnet Gripsholm kommer från slottet och skeppet med samma namn. Från dessa miljöer hämtar företaget sin inspiration och resultatet blir en stilsäker mix av slottsmiljö och marina inslag. Ljust och harmoniskt är ledord som går igen i varje ny kollektion från Gripsholm. Med Gripsholms textil skapar du ett hem som andas klassisk stilmedvetenhet. Företaget jobbar aktivt med att tillverka produkter på ett miljövänligt sätt, med hänsyn både till människa och natur. Produkterna är uppskattade gåvor både vid födelsedagar och vid jul. Kanske blir det en Gripsholms badrumsmatta eller ett påslakanset i mjuk satin nästa gång det är dags att köpa en present till någon?

Bra priser och god kvalite

Hos Sleepo värnar vi om god kvalitet och ett exempel på det är Gripsholm bäddset. När du handlar hos oss erbjuds du ett brett sortiment av produkter som gör att du kan hitta just det som du söker. När du handlar hos oss får du alltid 14 dagars öppet köp. Dessutom har vi snabb leverans av dina varor. Välkommen hit till oss!

Se hela vårt stora utbud av prisvärda och sköna Gripsholm påslakan, Gripsholm örngott och Gripsholm underlakan.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;