Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Våningssäng

En våningssäng finns i flera olika färger, former och storlekar. Sängar i trä, sängar med dolda lådor och förvaringsutrymmen eller kanske en våningssäng där nedre halvan agerar som soffa? Det kan ge ett litet rum både extra plats och karaktär. För barnen blir våningssängen ett kul tillskott till rummet med all dess potential för kojor och fort av filtar, och för studentlägenheten blir det en extra sittplats för gäster, plugg och filmkvällar. Det är bara fantasin som sätter gränser, så välj ut och köp våningssäng hos Sleepo idag. Upptäck alla de kreativa möjligheter som finns här för vuxna såväl som barn.

Populära varumärken

Prisvärda våningssängar

Behöver du frigöra mer golvyta för barnens lek? Vi säljer praktiska våningssängar från Mavis som ger dig mer plats i rummet – och samtidigt fler sovplatser. Det finns potential hos en våningssäng från Sleepo. Den sparar plats och kan samtidigt användas som allt ifrån sovplats till koja för de allra minsta.

Våningssäng i olika modeller

En våningssäng finns i flera olika färger t.ex. vit våningssäng, former och storlekar som våningssäng 120 cm. Sängar i trä, våningssängar med dolda lådor och förvaringsutrymmen eller kanske en våningssäng där nedre halvan agerar som soffa? Det kan ge ett litet rum både extra plats och karaktär. För barnen blir våningssängen ett kul tillskott till rummet med all dess potential för kojor och fort av filtar, och för studentlägenheten blir det en extra sittplats för gäster, plugg och filmkvällar. Det är bara fantasin som sätter gränser, så välj ut och köp våningssäng hos Sleepo idag. Upptäck alla de kreativa möjligheter som finns här för vuxna såväl som barn.

Våningssäng för olika rum

Vare sig det gäller en våningssäng till stugan, eller en våningssäng barn för barnrummet, så måste den vara hållbar, stabil och av riktigt bra kvalitet. Hos Sleepo garanterar vi att du hittar sängar som uppfyller alla krav, vilka rum du än behöver dem till. Det finns inget som säger att våningssängar bara är för barn - ibland handlar det bara om att spara plats på mindre ytor, som till exempel en sommarstuga där mysfaktorn bara blir högre med en skön våningssäng som ger rummet lite extra charm. Tänk praktiskt, personligt och skaffa en våningssäng i vilken modell du än föredrar, allt för höja bekvämligheten i hemmet.

Våningssäng hos Sleepo

Sleepo har ett riktigt stort sortiment av sängar och även andra modeller av våningssängar såsom: Loftsängar och familjesängar, så hitta din favorit och gör det enkelt för dig och beställ sängen online! Letar du efter juniorsäng till de yngre i familjen så vi ett stort sortiment även för dem. Vi erbjuder såklart fri frakt och retur, samt 14 dagars öppet köp och snabb leverans, allt för att du ska kunna få hem sängen och se hur den känns. Passar den perfekt är det bara att behålla sängen och glädjas åt ditt nyförvärv.

Vi hjälper dig med ditt val av våningssäng

Om du har några frågor om våra våningssängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar