Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bord

Vare sig du är ute efter ett matbord som vänner och familj kan samlas runt, ett nätt sidobord för prydnad och förvaring, ett sängbord för att på ett snyggt sätt få plats med alla dina prylar jämte sängen, ett soffbord, eller ett skrivbord för det perfekta hemmakontoret, så kan du vara säker på att hitta det rätta bordet, för varje tillfälle och plats, precis här.

Populära varumärken

Bord i olika modeller och varianter

Bord är en möbel som finns i många olika utföranden, för att passa in i hemmets alla rum. Stora matbord för en trevlig middag, mindre soffbordsidobord, barbord och sängbord - alla pryder de sin plats.

Bord för middag och avkoppling

Inom kategorin bord ryms en stor variation av produkter. Mysiga och låga soffbord i trä, några med en extra skiva undertill för exempelvis tidningar, skrivbord för läxor eller arbete samt stora matbord för väl tilltagna middagar - ingår alla i kategorin. Bord är en möbel som är både vacker och praktisk. Ett sidobord med blommor på kan pryda sin plats i en hörna, medan ett skrivbord framför fönstret ger dig mycket ljus när du arbetar. Träbord, glasbord och marmorbord är alla material som används i tillverkningen och med olika färger och former finns det möjlighet för dig att hitta din individuella stil.

Matbord för långa middagar

Att planera en mysig middag för sina vänner eller familj är någonting som de flesta uppskattar. Att servera en god måltid vid ett vackert bord höjer stämningen ytterligare. Se till att alla gästerna ryms och sitter skönt i en matstol vid ditt matbord. Vi på Sleepo erbjuder både mindre köksbord och klaffbord för compact living-hemmet och större bord för storfamiljen. Små bord är utmärkta som avställningsytor och som blickfång i ett rum. Med ett runt matbord får du en härlig stämning samt en känsla av gemenskap då alla runt bordet kan enkelt se och prata med varandra Mörka träslag, vitmålade modeller, glasbord, marmorbord, bord med metallben bidrar alla till att du kan hitta din personliga stil. Låt hela möblemanget gå i samma stil eller bryt av med ett sidobord i annat material för att skapa en spännande effekt.

Utvalda och spännande produkter

Vi på Sleepo väljer noga ut vårt sortiment för att produkterna ska hålla god kvalitet och finnas för allas smaker. Oavsett om du är på jakt efter ett brickbord, ett nattduksbord eller ett soffbord kommer du med stor sannolikhet hitta rätt produkt hos oss. Att vi dessutom erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp samt snabb leverans gör det hela ännu bättre!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;