Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vårens inredningstrender

VÅRENS TRENDER

Naturliga material, organiska former, taktila ytor plus en och annan färgklick – låt dig inspireras av Vårens Trender 2023.

LOUIE Divansoffa 29 995 kr // FLUFFY FLOKATI Matta fr. 1 340 kr // MELVIN Soffbord fr. 3 195 kr

FÄRG

Våren 2023 bjuder på en naturnära färgskala med vitt och beige som bas, men blandas även med våriga, friska färger – där kulörer som blått, gult och rosa står i fokus. Den starka koboltblå färgen är fortsatt högst aktuell samtidigt som andra nyanser av blått, exempelvis den ljusa himmelsblå, har blivit alltmer synlig i många av vårens kollektioner.

Lekfulla färger i rosa, solgult, persika och även klarrött skapar en härlig vårkänsla och passar bra till lite mer retroinspirerad inredning som har fått en tydligare roll.

MATERIAL

När det kommer till material så är det fortsatt naturmaterial som dominerar. Keramik och glas är fortsatt viktiga, framför allt inom inredning och gärna med en matt, spännande textur. Småmöbler och belysning i sten känns även de fortsatt helt rätt.

Trä i olika modeller och toner tar stor plats medan ribbade ytor och lekfulla, bulliga former är även de en trendig favorit. Detta kombineras gärna med mjuka textilier och ljusa ullmattor med böljande mönster, taktila strukturer och reliefer.

Form

Bågformade, bubbliga detaljer samt inredning och möbler i oregelbundna, organiska former syns mycket i vårens designkollektioner.

Skandinavisk enkelhet som blandas med japansk minimalism fortsätter även det att dominera. Låga möbler, kontraster mellan hårda och mjuka material, svarta detaljer och raka linjer som kombineras med runda former är några exempel på denna stil.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;