Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy lanserade sin första produkt under 2002, sittsäcken Original, som satte varumärket på kartan, och som fortfarande är lika populära. Hos Fatboy hittar du idag ett brett sortiment av sittpuffar, hängmattor, belysning och mer för inne och ute i både neutrala och mer färgstarka nyanser. Upplev underbar komfort med produkter från Fatboy!

Fatboy

Våga bryta mönstret

Att sätta den moderna konsumenten i ett specifikt fack har aldrig varit Fatboys mål. Istället hoppas det växande företaget på att kunna inspirera sina kunder till att tänka fritt och säga hej då till det konservativa när det är dags att möblera om hemma. Samtidigt ska du inte behöva kompromissa med varken kvaliteten på produkten eller designen. För kunden handlar det alltså om att våga sticka ut. Hos Fatboy erbjuds du just detta – en möjlighet att skilja dig från mängden.

Fatboy- en modern klassiker

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Fatboy the original sittpuff från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker. 

Praktisk rymlighet

Fatboy utgår från leken och fantasin för att skapa en kreativ och innovativ design som skiljer sig från mängden och frambringar ett stort leende på läpparna varje gång du behöver koppla av. Det är din egen fantasi som väljer om du ska sitta, ligga, mysa eller leka. Att Fatboy också har tänkt på miljön gör att produkten bara blir mer lockande. Alla Fatboys produkter är skapade med miljövänliga material på såväl in- som utsidan. De är väldigt slitstarka och tack vare det kraftiga nylonöverdraget är skötseln av möbeln väldigt smidig. Materialet är behandlat så att det avisar vatten och smuts. Du kan alltså bara torka av din Fatboy och den är som ny igen. Produkten Headdemock tål alla väder men kan med fördel även användas inomhus om så önskas.

Här på Sleepo finner du ett brett utbud av produkter från märket Fatboy. Du kan inhandla saker som lampor, sittpuffar, kuddar och hängmattor och parasoll. Fatboy har produkterna för dig som vågar, och vill, bryta det konservativa och traditionella mönstret när det kommer till inredning i hemmet. Många möbler kommer i starka färger vilket hjälper dig att sätta en individuell prägel på din inredning. Med hjälp av Fatboys produkter skapar du ett färgglatt och avslappnat utrymme där du har möjlighet till både arbete och lek. Luta dig tillbaka i Headdemocken med en god bok eller sätt dig med din laptop i en sittpuff för att arbeta.

Många av Fatboys produkter erbjuder vi till kampanjpris här på Sleepo - det vill säga; du har chansen att göra riktiga klipp i vår onlinebutik. De pengar du sparar på detta kan du istället lägga på andra roliga aktiviteter – eller varför inte ett annat köp på Sleepo? Vågar du sticka ut och bryta mönster? Vill du ha ett hem som inte ser ut som alla andras? Då är Fatboy något för dig!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;