Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Herstal

Herstal är ett danskt varumärke som producerar belysning av högsta kvalitet och chic design. Herstal grundades 1988 och började då som en liten butik och återförsäljare av lampor. Det tog inte lång tid innan Herstal gav ut sin egen serie av produkter med inriktning på halogenbelysning. Sedan det sena 80-talet har Herstal vuxit sig allt större och är idag ett välkänt designvarumärke som producerar stilren, innovativ och funktionell belysning.

Belysning av högsta kvalitet  

Herstal är ett danskt varumärke som producerar belysning av högsta kvalitet med chic design. Herstal grundades 1988 och började då som en liten butik och återförsäljare av lampor. Det tog inte lång tid innan Herstal gav ut sin egen serie av produkter med inriktning på halogenbelysning. Sedan det sena 80-talet har Herstal vuxit sig allt större och är idag ett välkänt designvarumärke som producerar stilren, innovativ och funktionell belysning.

Brett sortiment av belysning 

Hos oss på Sleepo finns det ett brett sortiment av belysning från Herstal. Du hittar taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor i olika utföranden. Är du ute efter en taklampa finner du många olika varianter, bland annat ‘Manola’ som är en takkrona. ‘Manola’ passar perfekt i sovrummet eller i vardagsrummet. Eller 'Vienda' Bordslampa som passar att ställa på sängbordet eller på ett bord i hallen. Oavsett vad du är ute efter för produkt från Herstal är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss på Sleepo. 

Historien bakom Herstal

Året var 1987 och Martin Herstal och hans fru Lotte var i 20-årsåldern när dem flyttade till Odense i Danmark. Där tog paret över en liten lampaffär där de sålde lampor som inte bara gav ljus utan även var fina att titta på. Drömmen var att designa sina egna lampor och tillslut blev drömmen verklighet. De egendesignade lamporna kom ut i slutet på 80-talet och varumärket Herstal föddes. Målet var att kombinera lekfull och energisk design med genomtänkt belysning i varje lampa, vilket dem verkligen har lyckats med! 

100 000+ nöjda kunder!

Vi säljer ett stort antal prisvärda produkter från Herstal med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några funderingar kring en produkt från Herstal? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt produkt från Herstal på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av Herstal produkt, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;