Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Modulsoffa

Skapa din alldeles egen drömsoffa med soffmoduler. Genom att kombinera olika soffmoduler skapar du en lösning som passar till just ditt hem och du kan enkelt möblera om genom att flytta runt modulerna eller bygga på med en extra soffmodul. Med soffmoduler kan du enkelt välja vilken typ av soffgrupp du vill skapa. Möjligheterna är oändliga!

Skapa din egen drömsoffa

Skapa din alldeles egen drömsoffa med soffmoduler. Genom att kombinera olika soffmoduler skapar du en soffa som passar till just ditt hem och du kan enkelt möblera om genom att flytta runt modulerna eller bygga på med en extra soffmodul. Med soffmoduler kan du enkelt välja vilken typ av soffgrupp du vill skapa. Möjligheterna är oändliga!

Fördelar med en modulsoffa

En modulsoffa både praktisk och snygg att inreda vardagsrummet med. Det finns flera fördelar med en modulsoffa. Vill du flytta den till ett mindre rum så kan du enkelt förminska soffan genom att flytta bort en modul, vill du flytta din modulsoffa till ett större rum så kan du enkelt bygga på din soffa med flera moduler. Ytterligare en fördel med att välja en modulsoffa är att det är väldigt kostnadseffektivt då du sparar pengar genom att enkelt förnya din soffa med en till modul istället för att köpa en helt ny.    

Brett sortiment av modulsoffor

Här på Sleepo erbjuder vi ett brett sortiment av modulsoffor för att du ska kunna hitta precis det som du efterfrågar i din nya modulsoffa. Du hittar bland annat modulsoffor för uteplatsen och balkongen samt i flera olika material och utföranden som modulsoffa sammet, modulsoffa beige, modulsoffa vit och modulsoffa linne. 

Väld din nya modulsoffa från flera välkända varumärken som House Doctor, Broste Copenhagen samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection

Vi hjälper dig med val av rätt modulsoffa

Är du fortfarande osäker på vilken modulsoffa du ska välja så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt modulsoffa, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;