Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Co Bankeryd

Sedan 2015 har Care of BANKERYD tillverkat stilfull och högkvalitativ belysning i Småländska Bankeryd. Som en del av belysningsföretaget Pholc skapar CO BANKERYD designmedvetna lampor med unik form och stor personlighet. För CO BANKERYD är god design och kvalitet med en liten prislapp a & o. Med ett stilrent utseende, minimalistiska detaljer och ett skandinaviskt uttryck, passar CO BANKERYDs belysning naturligt in i det moderna nordiska hemmet.

Co Bankeryd - belysning för det nordiska hemmet

CO Bankeryd är ett inredningsföretag som fokuserar på att skapa belysning för det nordiska hemmet. Stilen är en blandning av klassisk och nyskapande med tydliga punkinfluenser.

Sleepo erbjuder många olika lampor i spännande och nytänkande design från CO Bankeryd. Märket tillverkar belysning för bord, tak och väggar. Välj mellan vägglampor i mässing som passar lika bra som sänglampa eller läslampa, takplafonder med rena och raka linjer eller en klassisk kristallkrona. Den spännande mixen mellan det traditionella och det experimentella bidrar till att produkterna blir iögonfallande inredningsdetaljer. Material som betong ger en rustik känsla och skapar en kontrast till glödlampans skörhet. Kombinera gärna exempelvis vägglampor med en taklampa i samma serie för att skapa en helhet.

Lampor med spännande kontraster i materialen

CO Bankeryd erbjuder produkter i en nordisk arty stil som andas Gotland, Köpenhamn och Berlin. Det är ett svenskt företag som grundades år 2015 och som värnar om estetiken hos en produkt. Varornas strama linjer passar väl in i våra nordiska hem som ofta har ett enkelt formspråk. Entreprenörerna och formgivarna Monika Mulder och Sabina Grubbesson har på kort tid byggt upp ett varumärke som står för hög kvalitet och nytänkande. Deras vision är att designa lampor för det moderna hemmet som noga väljer ut sina inredningsprodukter och som önskar uttrycka något med produkterna i hemmet.

Sleepo handplockar designer och företag som vi tycker om lite extra. Hos oss på Sleepo kan du beställa dina excentriska taklampor med inslag av punk från CO Bankeryd med bra villkor. Du får bland annat fri frakt och fria returer. Dessutom ger vi dig prisgaranti och vi har alltid snabba leveranser.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;