Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar
// Falling snow .falling-snow { position: relative; display: inline-block; max-width: 100%; } .falling-snow img { max-width: 100%; height: auto; display: block; } .falling-snow em:after, .falling-snow em:before { content: ""; } .falling-snow em:after, .falling-snow em:before, .falling-snow em { display: block; position: absolute; top: 0; right: 0; bottom: 0; left: 0; } .falling-snow em:after { background: url("https://res.cloudinary.com/sleepo/image/upload/v1575465298/Test/s1.png") repeat 0px 0px; animation: falling-down-snow 12s linear infinite; } .falling-snow em:before { background: url("https://res.cloudinary.com/sleepo/image/upload/v1575465298/Test/s2.png") repeat 0px 0px; animation: falling-down-snow 20s linear infinite; } .falling-snow em { background: url("https://res.cloudinary.com/sleepo/image/upload/v1575465298/Test/s3.png") repeat 0px 0px; animation: falling-down-snow 50s linear infinite; } @keyframes falling-down-snow { from { background-position: 0 0; } to { background-position: 0px 751px; } } #header .banner { background: rgb(102, 0, 2) !important; color: #fff !important; } #header .banner a { color: #fff !important; }
MERRY CHRISTMAS

LONGING FOR CHRISTMAS

Den mysigaste tiden på året närmar sig med stormsteg! Därför har vi här samlat produkterna som skapar den ultimata julstämningen. Dekorera med julstjärnor, textilier, ljusstakar och annat julpynt som ger ditt hem en underbart ombonad känsla.

Skapa julstämningen med julpynt och juldekorationer från oss på Sleepo

När det blir mörkare ute och kallare i luften smyger en härlig jullängtan fram. Hos oss på Sleepo finner du allt du behöver för att få till den perfekta julstämningen i ditt hem. Välj bland härliga juldekorationer & julpynt, stämningsfull julbelysning och mjuka hemtextilier, prydnadskuddar & plädar som går i julens anda och bjud hem vänner och familj.

Dags för julpynt!

Enligt tradition så sägs det att det är dags att plocka fram juldekorationer & julpynt i samband med 1:a advent, vi tycker dock att du kan börja julpynta och få till den där härliga julkänslan i hemmet tidigare än så! Letar du efter vackra juldekorationer och julpynt så kan vi garantera att du kommer hitta flera detaljer i vårt breda sortiment. Tillsammans skapar vi en underbar jul!

Juldetaljerna som är lika vackra år efter år

Det som är extra kul med julpynt är att samla och plocka fram det du haft året innan, och året innan det och innan det, osv. En del juldekorationer är mer trendiga och en del är klassiker som du vill plocka fram år efter år. I vårt breda sortiment av julpynt och juldekorationer kommer du hitta både trendigt, modernt och klassikt pynt att hänga i din julgran.

Julpynt och dekorationer från populära varumärken

Oavsett vilken typ av inredning du söker för att skapa den julstämning du vill åt så kan vi lova att du kommer hitta den hos oss på Sleepo. Vi har ett brett utbud från populära varumärken som DBKD, House Doctor, Markslöjd, Marimekko, och Sleepos eget varumärke Sleepo Collection.

Stämningsfull julbelysning

När det kommer till att höja mysfaktorn till julen så är belysning A&O. Hos oss hittar du stämningsfull och glimrande julbelysning för alla där adventsljusstakar och adventsstjärna lyser upp våra hem. Här finner du bland annat många, fina adventsstjärnor från Watt & Veke där Snöblomman, Oslo och Eldig är favoriter för att nämna några. Låt hemmet stråla med härlig julbelysning från oss på Sleepo!

Skapa en mysig julkänsla i hemmet

För att få till den där extra mysiga julkänslan är det en god idé att inreda med härliga doftljus, ljusstakar, och LED-ljus. Med dessa typer av ljus tar du julfirandet till nästa nivå. Med ett doftljus sprider du en stämningsfull doft i hemmet som du alltid kommer förknippa med allt härligt som julen innebär. Är du inte ute efter doft så är LED-ljus det perfekta alternativet för dig. Med LED-ljus i hemmet så får du samma stämningsfulla känsla som med levande ljus, men du behöver inte oroa dig för någon brandrisk om du skulle glömma ett ljus tänt.

God Jul!

Vi är både glada och tacksamma för att du väljer att handla ditt julpynt och allt som hör julen till i vår webshop. Tillsammans skapar vi hemmet till en trygg och harmonisk plats. Vi på Sleepo önskar dig en riktigt God Jul och hoppas att du får en fantastisk julhelg tillsammans med nära och kära!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;