Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Lampskärm

Hitta din perfekta lampskärm hos oss på Sleepo. I vårt breda sortiment av lampskärmar hittar du både unika, klassiska och moderna lampskärmar för alla smaker. Mixa och matcha lampfot och lampskärm med olika former för att skapa en helt egen och unik look!

Köp din stilfulla, nya lampskärm hos oss på Sleepo

Hitta din perfekta lampskärm hos oss på Sleepo. I vårt breda sortiment av snygga lampskärmar hittar du både unika, klassiska och moderna lampskärmar för alla smaker. Vi har både stor lampskärm och lite mindre lampskärm om det passar bättre hemma hos dig. Mixa och matcha lampfot och lampskärm med olika former för att skapa en helt egen och unik look! 

Brett sortiment av trendsäkra lampskärmar

En snygg bordslampa är minst lika iögonfallande som andra möbler och detaljer i ett rum - de sprider trots allt ljus och är rummets energikälla på flera olika sätt. Färgen på din lampskärm kan därför göra stor skillnad, såväl som dess design. Hos oss finns det verkligen något för alla, låt dig svepas med och välj den lampskärm som passar just dig och den känsla som du vill att ditt hem ska förmedla.

Välj din nya lampskärm i en spännande form och färg så som en retro lampskärm, lampskärm i linne, lampskärm i sammet, lampskärm i rotting, vit lampskärm, lampskärm med cylinderform, oval lampskärm eller varför inte en plisserad lampskärm? Matcha med valfri lampfot som faller just dig i smaken!

Skapa en stämningsfull, harmonisk belysningspunkt i hemmet och välj bland kända varumärken som Belid, By Rydéns, Hallbergs, HKLiving och Watt & Veke samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection.

Inspireras och hitta din favorit i vårt breda sortiment av stämningsfulla lampskärmar! 

Vi hjälper dig med val av rätt lampfot och lampskärm

Är du fortfarande osäker på vilken storlek, modell eller vilket material du ska välja på din nya lampskärm så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor, få tips och råd eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt belysning, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;