Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Making homes beautiful

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet.

Möbler och heminredning på nätet

Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och strävar alltid efter att förbättra och utöka vårt sortiment för att erbjuda dig ett modernt och välsorterat utbud. Vårt sortiment erbjuder dig möbler och inredning efter just din budget och stil där vi idag erbjuder över 14,000 produkter från en mängd kända varumärken. 

På Sleepo får du alltid professionell kundservice via telefon och mail av vår dedikerade medarbetare som gärna hjälper dig med frågor eller ärenden. Sleepo erbjuder ett av marknadens bästa kunderbjudande med fri frakt på hela sortimentet i hela Sverige, 14 dagars öppet köp, bekväma leveranser och säkra betalningar.

Vi hjälper dig

Kundservice

Vår kundservice finns alltid tillgänglig om du vill ha information om våra produkter, befintlig order, leverans eller våra allmänna villkor. Våra medarbetare har bred erfarenhet och hjälper dig gärna med ditt köp. Kundservice
Besök oss

Showroom

Kom och besök Sleepo Showroom på Markvardsgatan 9 i Vasastan, Stockholm. Här hittar du ett urval av möbler och heminredning att prova och känna på. Vår duktiga personal hjälper er gärna i ert val av säng, soffa eller vad ni kan tänkas vara ute efter. På grund av rådande omständigheter har vi just nu endast öppet för tidsbokade besök i vårt showroom. För att boka in ditt besök är du varmt välkommen till att kontakta vår kundtjänst!

Säker ehandel

Sleepo är certifierade av Trygg E-handel. Vi samlar även in omdömen med hjälp av den oberoende omdömessidan Trustpilot där vi har mycket goda betyg från våra kunder. Vi kan därför alltid garantera din trygghet, från beställning till leverans. 

Kundservice och trygghet

Vi på Sleepo strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och vill att alla våra kunder ska känna sig trygga genom hela köpprocessen. Därför erbjuder vi säkra betalningssätt via ledande betalleverantörer och du som kund kan alltid spåra din order från beställning till leverans. Du kan nå oss via e-post eller telefon om du vill prata med någon av våra kunniga medarbetare.

Bolagsinformation

Företagsnamn: Sleepo AB
Organisationsnummer: 556857-0146
Adress: Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm (Kontor & Showroom)
Momsreg-nr.: SE556857014601
Registrerad för F-skatt

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar