Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Soffor & Fåtöljer

Ta chansen att luta dig tillbaka i en utav våra underbart bekväma soffor eller fåtöljer. Välj bland maffiga divansoffor, trendsäkra sammetssoffor, 2-sits soffor för den som har några färre kvadratmeter och mycket mer. Här finner du den soffa och fåtölj som blir den perfekta mittpunkten i ditt vardagsrum.

Populära varumärken

Handla ny, skön soffa och fåtölj hos Sleepo

Inget vardagsrum är komplett utan den perfekta soffan. För att ha rätten att utnämnas till perfekt måste soffan vara snygg nog för att förtjäna att bli rummets centrala blickpunkt. Samtidigt är ju en soffa till för att sitta i och man har rätt att ställa höga krav på komfort – den ska vara utomordentligt skön både att sitta och att ligga i. För många är soffan näst efter sängen den plats i hemmet där man tillbringar mest tid. Det är alltså värt att lägga ner lite tid och tankemöda på att välja ut en soffa som du kommer att bli helt nöjd med. Den ska inte heller kosta en förmögenhet - vi lägger stor vikt i att alla ska ha rätt till en skön soffa till ett överkomligt pris. Det ska vara både roligt och prisvärt att inreda med nya möbler. Den som letar efter en ny soffa har definitivt hamnat på rätt ställe - här kan du verkligen frossa i olika modeller, färger och material och du hittar naturligtvis soffor med överdrag som går att tvätta. Självklart säljer vi även snygga prydnadskuddar, kuddfodral och plädar till din nya soffa, så att du kan sätta den slutgiltiga touchen på inredningen.

Brett sortiment av soffor

I vårt breda sortiment hittar du olika typer av högkvalitativa, men ändå prisvärda soffor: bäddsoffor, divansoffor, hörnsoffor, L-soffor och U-soffor. Välj bland härliga färger, sköna och slitstarka material, modeller med löstagbara kuddar och mycket mer.

Hur ska man gå tillväga för att hitta rätt soffa när det finns så många olika att välja mellan? Först behöver man tänka igenom vilka behov man har och hur soffan ska användas. Bor du ensam räcker det kanske med en liten soffa, men är ni flera i hemmet vill du säkert ha en rymlig 3-sits soffa eller en stor soffa, 4-sits soffa? Kanske är du ute efter en djup soffa? Eller har du ofta gäster på besök? Då är det en god idé att välja en rymligare modell. En bäddsoffa är en utmärkt lösning för den som är trångbodd och vill ge sina gäster en trevlig plats att övernatta på. Soffan bör också passa rummets dimensioner. Våra soffor finns i flera olika färger, bland annat beige soffa, grå soffa och vit soffa. Två av våra populäraste soffor är Åre soffa och Olivia soffa. Barnfamiljer gör klokt i att satsa på soffor med avtagbar och tvättbar klädsel alternativt en skinnsoffa som går att torka av när glassen med chokladsås hamnar på villovägar... Ljusa färger är föga förlåtande och lämnar lätt spår efter allt som ätits och spillts i soffan. Riktigt mörka soffor är också känsliga för smuts och spill, så ur fläcksynpunkt är mellanmörka och mönstrade tyger det bästa valet. Ett extra nackstöd är skönt för den som gillar att sitta upprätt, till exempel vid läsning.

I vårt utbud hittar du säkerligen en soffa som passar ditt hem, så kika runt i vår onlinebutik och köp en ny och prisvärd soffa redan idag. Vi vill dock varna för risken att bli en riktig soffpotatis –  det kan vara riktigt svårt att slita sig från en bekväm soffa.

Snygga och bekväma fåtöljer

Luta dig tillbaka i en skön fåtölj från House Doctor, Design House Stockholm, Bloomingville och Sleepo Collection. Här hittar du ett av marknadens bästa utbud av stilsäkra, komfortabla, lättplacerade och prisvärda fåtöljer. Maxa vardagsrummets inredning med en lamino fåtölj eller en howard fåtölj. Du hittar fåtöljer i populära färger som fåtölj beige, fåtölj vit och fåtölj grå och givetvis även trendig sammetsfåtölj. Vi har precis det du letar efter. Fåtöljer är en avkopplande möbel i tåligt material som finns med eller utan fotpall. Letar du efter en passande pläd att hänga över armstödet? Plädar och mycket mer hittar du givetvis också här. Inredningsshopping på nätet när den är som bäst. Inget vardagsrum är komplett utan en skön fåtölj. En härlig fåtölj blir hemmets mest vilsamma och populära stol. Passar även perfekt i sovrummet och gästrummet och som komplement till din soffgrupp. Fåtöljen är en av hemmets mest lättplacerade möbler och är lätt att alternera mellan olika rum och här hittar du många sköna, stilsäkra och trendiga alternativ när du ska välja fåtölj.

Att vi dessutom erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp samt snabb leverans gör det hela ännu bättre!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;