Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kontinentalsäng

På Sleepo hittar du marknadens största och mest prisvärda sortiment av kontinentalsängar. En kontinentalsäng har dubbla madrasslager och ett stort djup vilket bidrar till att trycket mot kroppen minskar. Detta ger din kropp optimal sovkomfort och bidrar till en god natts sömn.

Köp en bra och bekväm kontinentalsäng hos Sleepo!

När du letar efter en härlig säng har vi en kontinentalsäng som passar dig. På Sleepo hittar du bekväma och förstklassiga kontinentalsängar från välkända leverantörer som Venus & Jupiter i flera olika varianter. Här hittar du också populära Dream Kontinentalsäng från Sleepo Collection. Vi erbjuder kontinentalsängar i ett flertal olika storlekar och komfortnivåer för att du ska hitta den som passar dina behov. Kontinentalsäng 140 x 200 cm är en generös enkelsäng som finns i flera olika modeller och storlekar. Vi har även sängar i storlekarna 120 x 200 cm, 140 x 200 cm och som dubbelsäng med måtten 160 x 200 cm, 180 x 200 cm och 180 x 210 cm i flera olika färger som kontinentalsäng beige, kontinentalsäng grå och kontinentalsäng svart för att passa alla smaker och matcha just dina behov. Vi erbjuder även en stor variation när det gäller prisklasser. Dessutom har vi ofta mycket prisvärda kampanjer på våra kontinentalsängar där du kan hitta billiga sängar och spara tusentals kronor.

Sov gott med en kontinentalsäng

En kontinentalsäng kännetecknas genom att den har dubbla madrasslager och ett stort djup. Detta i sin tur bidrar till att trycket på kroppen minskar och ger dig en bekvämare nattsömn varje gång du använder sängen. Den större bäddmadrassen täcker hela sovytan, vilket betyder att du slipper obekväma skarvar mitt i sängen. Ett stort plus med en kontinentalsäng är att den är hög, vilket gör det lättare att ta sig i och ur sängen. Ytterligare en fördel är sängens utseende; kontinentalsängen är verkligen en stilren och snygg säng, vilket ger ditt sovrum en extra dimension. Vill du också sova som en prinsessa? Då är kontinentalsängen rätt val för dig.

Enkelt att köpa kontinentalsäng online

När du köper din säng online hos oss på Sleepo finns det ett stort antal valmöjligheter beträffande färg. Vi säljer kontinentalsängar i flera olika färger. T.ex. svart, mörkgrå, beige, grå, vit, röd och blå. Här finner du sängar som passar till alla inredningsstilar. I vårt sortiment hittar du också tryckavlastande kontinentalsängar. Du kan även göra dina val kring vilken typ av sängben du föredrar samt olika tillval rörande sänggavel. Genom att klicka på den kontinentalsäng du är intresserad av kan du läsa om sängens egenskaper, mått, material och garantitid. I flera av våra erbjudanden rörande sängar ingår ett sängpaket vid varje köp - då inkluderas tillbehör som exempelvis sängben och bäddmadrass i priset. Unna dig en god sömn med en ny, skön och komfortabel kontinentalsäng. En bra sömn är starten på en bra dag. Bädda snyggt i din nya säng med härliga påslakan, täcken, kuddar och en sängkappa för kontinentalsäng som du självklart också kan köpa hos oss på Sleepo.

Vilken kontinentalsäng passar just dig? 

Vilken kontinentalsäng är bäst för just dig och vad ska man tänka på när man köper säng? Att köpa kontinentalsäng är ett stort beslut och en möbel som du kommer ha god användning för i många år. Vi hjälper dig med allt detta och mycket mer - Läs vår sängguide!

90 dagars Sovgaranti

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att köpa säng hos oss, därför erbjuder vi en 90 dagars sovgaranti på flera av våra mest sålda sängar. Vi anser även att det blir betydligt mer rättvisande att låta dig prova din nya säng hemma i lugn och ro istället för några minuter fullt påklädd i en butik.

Brett sortiment av kontinentalsängar

Här på Sleepo finner du ett brett sortiment av kontinentalsängar från en mängd välkända varumärken. Välj din kontinentalsäng från populära varumärken som Tempur, Sleepo Beds, Venus & Jupiter eller Elegance och få en riktigt god natts sömn!

Vi säljer ett stort antal prisvärda kontinentalsängar med fri frakt på Sleepo, din sängexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Testa din nya kontinentalsäng i vårt Showroom eller kontakta kundtjänst

Om du har några frågor om våra kontinentalsängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;