Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

adventsljusstake

När advent och julen närmar sig höjer vi mysfaktorn i hemmet med dekorativa och stämningsfulla adventsljusstakar. I vårt breda sortiment av julbelysning finner du allt ifrån den klassiska röda adventsljusstaken till den moderna vita. Varför inte välja en adventsljusstake med en lite retro look? Oavsett vilken typ av adventsljusstake du söker så kommer du garanterat att hitta den typ du efterfrågar hos oss för att maxa julmyset!

Gör hemmet extra mysigt med en adventsljusstake från Sleepo

När advent och julen närmar sig höjer vi mysfaktorn i hemmet med dekorativa och stämningsfulla adventsljusstakar. I vårt breda sortiment av julbelysning finner du allt ifrån den klassiska röda adventsljusstaken till den moderna vita. Varför inte välja en adventsljusstake med en lite retro look? Oavsett vilken typ av adventsljusstake du söker så kommer du garanterat att hitta den typ du efterfrågar hos oss på Sleepo för att maxa julmyset!

Brett sortiment av adventsljusstakar

Att inreda med en adventsljusstake inför jul är en av de mest populära jultraditionerna som vi ser år efter år i nästan varje hem. Välj en adventsljusstake där du kan ha levande ljus för att få till en extra ombonad känsla. Vill du slippa oroa dig för en ökad brandrisk kan du välja bland vårt breda sortiment av LED-ljus i olika former och storlekar att dekorera din adventsljusstake med. På så sätt kan du låta ditt hem glimra med stämningsfull adventsbelysning dygnet runt. har också snygga och moderna elektriska adventsljusstakar i en mängd olika varianter, material och utföranden, scrolla runt bland våra magiska adventsljusstakar och hitta dina favoriter!

Stämningsfulla adventsljusstakar

Traditionen med att dekorera hemmet med adventsljusstakar sägs ha börjat redan på 1900-talet hos oss i Sverige, där det klassiska är att tända ett ljus varje advent fram till jul. Är du ute efter snygga LED-ljus till din adventsljusstake så har du verkligen hittat rätt! I vår julshop finner du också fantastiskt vackra julstjärnor att lysa upp dina fönster med. Passa på att klicka hem söta juldekorationer & julpynt för en helt komplett känsla till årets julfirande. 

I vårt breda sortiment av adventsljusstakar finner du dem i en mängd vackra utföranden så som adventsljusstake i mässing, adventsljusstake i trä, retro adventsljusstake, svart adventsljusstake, vit adventsljusstake, röd adventsljusstake, grå adventsljusstake, svart adventsljusstake, grön adventsljusstake och beige adventsljusstake. Välj bland flera populära varumärken som Markslöjd, Globen Lighting och Sleepos eget varumärke Sleepo Collection.

God Jul!

Vi är både glada och tacksamma för att du väljer att handla dina nya adventsljusstakar och allt som hör julen till i vår webshop. Tillsammans skapar vi hemmet till en trygg och harmonisk plats. Vi på Sleepo önskar dig en riktigt God Jul och hoppas att du får en fantastisk julhelg tillsammans med nära och kära!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;