Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Juniorsäng

Juniorsängar är ovärderliga i en övergångsfas mellan spjälsängen och en vanlig säng. Med en juniorsäng får barnet möjlighet att sträcka ut sig och sova gott samtidigt som ni slipper oroa er för att ert barn ska ramla ur sängen. Juniorsängar är nämligen utrustade med en hög kant för att förhindra olyckor. Det är bara en av anledningarna till att ni kan sova gott när ni har lagt barnet i en juniorsäng.

Din nya prisvärda juniorsäng

En juniorsäng är ovärderlig i en övergångsfas mellan spjälsängen och en vanlig säng. Med en juniorsäng får barnet möjlighet att sträcka ut sig och sova gott samtidigt som ni slipper oroa er för att ert barn ska ramla ur sängen. Juniorsängar är nämligen utrustade med en hög kant för att förhindra olyckor. Det är bara en av anledningarna till att ni kan sova gott när ni har lagt barnet i en juniorsäng. 

När barnet har vuxit ur sin spjälsäng är en juniorsäng nästa steg. Många barn vill sova i föräldrarnas säng - och hur mysigt det än är kan det tära på sömnens kvalitet i längden. Med en juniorsäng i bra kvalitet ser ni till att förbättra både er egen och barnets sömn. Det gör att nattningen går snabbare samtidigt som ni också mår bättre under dagen. På Sleepo har vi juniorsängar för alla smaker som underlättar livet för såväl vuxna som barn.

Om ditt barn tycker extra mycket om exempelvis prinsessor eller flygplan är chansen stor att vi har en säng som passar i vårt sortiment. Flera av våra tillverkare har nämligen tagit fram sängar med speciella teman som gör det lustfyllt att gå och lägga sig varje kväll. I en barnfamilj kan det vara en påfrestande aktivitet att lägga barnen. En skön säng gör det lättare att komma i säng i tid.

Juniorsäng med förvaring

Flera av våra juniorsängar kombinerar en vanlig sovplats med förvaringsutrymme. Det gör att juniorsängen förvandlas till en smart sängmöbel som fyller flera olika syften. Med lådor under sängen slipper du utspridda leksaker på golvet efter en lång dag av lekar. Du kan också stoppa in barnkläder i den inbyggda garderoben. En sängmöbel är särskilt bra om du bor i en lägenhet med begränsad boyta eftersom den frigör mycket utrymme i rummet.

Våra tillverkare av juniorsängar tillhör de bästa i branschen. Vi har det svenska företaget Troll Nurseys produkter som tillverkas i Lettland. Även Mavis är ett välkänt märke som finns representerat i vårt utbud.

Storleken på en juniorsäng

När du köper en juniorsäng är storleken en viktig aspekt att ha i åtanke. Eftersom barnet fortfarande växer är det viktigt att inte köpa en säng som är för liten. Eftersom en juniorsäng i regel har högre kanter kan det göra att barnet slår i kroppsdelar mot sängens ytterkanter och sömnkvaliteten blir lidande. Då är det bättre att investera i en säng som är lite större än tänkt. Det ger barnet en säng att växa i och ni slipper oroa er för att den snabbt blir för liten.

Om du har några frågor om våra juniorsängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;