Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Viskosmatta

Viskos, viskos och mer ljuvlig viskos - här hittar du sagolika viskosmattor som verkligen har wow-faktorn. Med utsökt textur och utseende, skimrar en viskosmatta vackert och ändrar färgton och glans beroende på hur ljuset träffar mattan. Ta en titt nedan för att se vårt breda sortiment av mattor i underbar viskos.

Köp din nya, lyxiga och prisvärda viskosmatta från oss på Sleepo

Viskos, viskos och mer ljuvlig viskos - här hittar du sagolika viskosmattor som verkligen har wow-faktorn. Med utsökt textur och utseende, skimrar en viskosmatta vackert och ändrar färgton och glans beroende på hur ljuset träffar mattan. Ta en titt ovan för att se vårt breda sortiment av mattor i underbar viskos.

Brett sortiment av populära visksosmattor

Med en härlig lyster och mjuk känsla blir din viskosmatta ett vackert tillskott till ditt hem. Viskosmattan är känd för sin skiftande färgton samt naturliga skimmer och finns både som vävd och tuftad med lugg. En viskosmatta passar riktigt bra i sovrummet då den är känsligare än ullmattan och tål inte väta. Välj en viskosmatta om du vill ha en matta med vacker lyster som ger rummet lite extra personlighet.

I vårt breda utbud av viskosmattor så finns det något för alla. Välj din viskosmatta i flera olika färger och utföranden så som vit viskosmatta, beige viskosmatta, viskosmatta i silver, rund viskosmatta, stor viskosmatta samt i flera populära standardmått som viskosmatta 200x300 och viskosmatta 250x350. Ett väldigt populärt val är Sleepos egna viskosmatta Panda samt viskosmattan Sky som båda har en härligt, lyxig lyster och mjuk känsla. 

Hos oss hittar du viskosmattor från flera kända varumärken så som Layered, Classic Collection, Linie Design, Chhatwal & Jonsson samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection - Utforska vårt breda sortiment av viskosmattor och hitta din favorit!

Vi hjälper dig med val av rätt viskosmatta

 Läs gärna igenom vår mattguide för att välja rätt viskosmatta till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Är du fortfarande osäker på vilken storlek eller form du ska välja på din viskosmatta så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt viskosmatta, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;