Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Spjälsäng

Alla föräldrar vill väl att deras små bebisar ska sova lugnt och tryggt. På Sleepo har vi ett stort utbud av spjälsängar i olika stilar som uppfyller de högt ställda säkerhetskraven. En spjälsäng är barnets första egna säng och vi kan erbjuda ett stort urval av olika modeller. Idag finns det olika stilar på spjälsängarna för att du som förälder ska kunna välja en som passar era behov och som går i samklang med husets övriga inredning.

Stort utbud av spjälsängar

Alla föräldrar vill väl att deras små bebisar ska sova lugnt och tryggt. På Sleepo har vi ett stort utbud av spjälsängar i olika stilar som uppfyller de högt ställda säkerhetskraven.

En spjälsäng är barnets första egna säng och vi kan erbjuda ett stort urval av olika modeller. Exempel på produkter som finns i vårt sortiment är Troll spjälsäng. Idag finns det olika stilar på spjälsängarna för att du som förälder ska kunna välja en som passar era behov och som går i samklang med husets övriga inredning. Vitt trä är klassiskt och passar in i de flesta hem, en vagga med hjul gör att sängen enkelt kan förflyttas mellan olika rum och en färgglad säng i en härlig och modern färg lyser upp rummet.

Spjälsäng för resan och utflykten

En höj- och sänkbar säng underlättar för ryggen när du vill lyfta upp ditt barn. Om ni ofta är ute på resa eller om barnet ibland sover över hos någon annan kan det vara bra med en resesäng. Dessa väger lite samt är enkla att fälla upp när de ska användas. Många märken som tillverkar sängar, producerar även madrasser och sängkläder, titta gärna vad vi har i vårt övriga sortiment. Alla spjälsängar som säljs är naturligtvis kontrollerade och tillverkade enligt svenska krav, för att vara säkra för barnet att sova i. En stor del av de material som används är trä, en både gedigen och vacker råvara.

Beställ din barnsäng hos oss

Vi på Sleepo handplockar vi barnsängar av märken som vi tycker lite extra om och gärna vill kunna erbjuda våra kunder. Vi är glada att ha ett stort sortiment av moderna, klassiska och säkra spjälsängar där ditt barn kan sova gott och tryggt. Om du beställer från oss bjuder vi på frakten. Du får dessutom 14 dagars öppet köp om du behöver skicka tillbaka varorna.

Om du har några frågor om våra spjälsängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;