Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Tavlor

Visa upp din personlighet med ditt val av tavlor. Liva enkelt upp väggarna i hemmet med stilfulla, snygga och uttrycksfulla tavlor. Blanda gärna tavlor i olika mått och utföranden för en stilfull look på väggarna. Här på Sleepo finner du ett brett utbud av snygga väggdekorationer och snygga tavlor online, scrolla och hitta dina nya favorittavlor hos oss! 

Utvalt för dig

Snygga tavlor och väggdekorationer online 

Visa upp din personlighet med ditt val av tavlor. Liva enkelt upp väggarna i hemmet med stilfulla, snygga och uttrycksfulla tavlor. Blanda gärna tavlor i olika mått och utföranden för en stilfull look på väggarna. Här på Sleepo finner du ett brett utbud av snygga tavlor och väggdekorationer online, scrolla och hitta dina nya favorittavlor hos oss! 

Skapa en personlig känsla med konst på väggarna

Här på Sleepo kan vi garantera att du kommer hitta en tavla som faller dig i smaken. Vi erbjuder lyxiga tavlor som håller hög kvalité så att du kan dekorera dina väggar med konst i många år framöver. I vårt sortiment kan du hitta en beige tavla, vit tavla, svart tavla, svartvit tavla, ja allt du kan tänka dig! Inred med abstrakt konst, en tavla till sovrummet, tavlor till barnrummet och vardagsrummet och ge hemmet ett lyft och en personlig känsla. Varför inte skapa en hel tavelvägg? 

Köp en tavla från kända varumärken

Utforska vårt breda sortiment av tavlor och konst från välkända varumärken som Bloomingville, DAY Home, HKLiving och House Doctor och skapa ditt alldeles egna konstgalleri!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;