Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

GANT Home

GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

GANT Home sängkläder och handdukar

Gant är ett märke som andas amerikansk östkust. Med sin klassiska, avslappnade stil och riktigt bra kvalitet, ger produkterna ditt hem en modern och äkta atmosfär.

GANT Home ger hemmet nytt liv

Hos Gant handlar det om klassiska mönster och skönt material. Allt från Gant lakan till Gant handdukar kombinerar känslan av modernt och nytt med något mer nedtonad och stilrent, från mönster som paisley och rutor till enfärgat. Denna kombination kan vara svår att balansera, men Gant gör det med enkelhet och stil som gör att deras produkter passar in alldeles utmärkt i de allra flesta hem, utan att tappa i originalitet. Istället för att överväldiga rummet strävar Gant efter att smälta in och komplettera, så att ditt hem får behålla sin personlighet och till och med få den framhävd på bästa sätt.

Förnya med GANT Home

Även Gant inredning finns i flera former och färger för att återskapa samma känsla som Gant påslakan, Gant underlakan, Gant örngott och Gant handdukar. Doftljus, prydnadskuddar och plädar ger alla rum mer känsla där produkterna används en avslappnad atmosfär, för att verkligen förstärka den där sköna östkuststilen som märket är känt för. Alla Gants produkter andas klass, men söker du efter något mer lyxigt finns sängkläder i egyptisk bomull och hög trådtäthet, som gör att du kan sova som på moln och verkligen skämma bort dig själv såsom du förtjänar. Öka mysfaktorn i ditt hem på ett klassiskt, stilrent sätt med Gants varierade produkter hos Sleepo idag.

Hemtexilier med hög kvalitet

Hos Sleepo hittar du produkter av riktigt bra kvalitet med Gant Home, till ännu bättre priser. Förnya ditt hem idag med ett härligt påslakanset eller lyxiga handdukar till badrummet. Vi erbjuder snabb leverans när du beställer från vårt stora sortiment. Dessutom ser vi till att du får fri frakt och 14 dagars öppet köp, så att du ska kunna känna efter med produkterna hemma innan du bestämmer dig.

Se hela vårt stora utbud av prisvärda och sköna påslakan, örngott och underlakan.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;