Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Utekrukor

Med maffiga och härliga krukor och krukväxter får din uteplats ett lyft. Här på Sleepo hittar du utekrukor i tåligt material som passar för alla väder och uteplatser. Välj din utomhuskruka i olika material och utföranden så som en kruka utomhus stor, kruka utomhus liten, kruka utomhus vit, kruka utomhus grå, kruka utomhus cement, kruka utomhus betong, kruka, utomhus svart och hög kruka utomhus. Allt det och mycket mer hittar du hos oss på Sleepo!

Inred med krukor till uteplatsen

Med maffiga och härliga krukor och krukväxter får din uteplats ett lyft. Här på Sleepo hittar du utekrukor i tåligt material som passar för alla väder och uteplatser. Välj din utomhuskruka i olika material och utföranden så som en kruka utomhus stor, kruka utomhus liten, kruka utomhus vit, kruka utomhus grå, kruka utomhus cement, kruka, utomhus svart och hög kruka utomhus. Allt det och mycket mer hittar du hos oss på Sleepo!

Sätt prägel på din uteplats med en utomhuskruka

Oavsett om du har ett stort växtintresse eller inte så kommer du hitta flera olika krukmodeller som lyfter din uteplats eller balkong hos oss på Sleepo. Med en eller flera utomhuskrukor kan du enkelt skapa en mysig och vacker uteplats oavsett om du har en liten balkong eller en stor trädgård. Hos oss på Sleepo hittar du slitstarka krukor som tål att stå utomhus hela året i det svenska klimatet, förutom krukor har vi även planteringslådor och blomlådor. Välj bland flera kända varumärken som till exempel DBKD, Cinas och House Doctor. Mixa och matcha krukor i olika former och kulörer för att sätta en personlig touch på din uteplats.

Vi har såklart även ett stort sortiment med krukor för inomhusbruk.

Handla på Sleepo och få fri frakt

När du lagt din beställning på en av våra vackra utomhuskrukor så erbjuder vi fri frakt samt öppet köp i 14 dagar - Klicka hem din nya utekruka idag!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;