Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Hemtextil

Med inredning i form av hemtextilier skapar du en mer ombonad och mysig känsla i ditt hem. Hos oss på Sleepo finner du ett brett sortiment av hemtextilier oavsett vad du har för stil. Prydnadskuddar & kuddfodralsängkläder, plädar, gardiner, kökstextilier och badrumstextilier kommer genast mjuka upp och skapa en harmonisk atmosfär i hemmets alla rum!

Populära varumärken

Skapa en ombonad och mysig känsla med hemtextilier

Med inredning i form av hemtextilier skapar du en mer ombonad och mysig känsla i ditt hem. Hos oss på Sleepo finner du ett brett sortiment av hemtextilier oavsett vad du har för stil. Prydnadskuddar & kuddforal, sängkläder, plädar, gardiner, kökstextilier och badrumstextilier kommer genast mjuka upp och skapa en harmonisk atmosfär i hemmets alla rum!

Förnya med hemtextilier 

Med hemtextilier kan du på ett både enkelt och billigt sätt skapa en ny känsla i ett rum. Du kan enkelt variera efter säsong genom att byta ut de pastellfärgade och våriga soffkuddarna, mot beigea och bruna för att få en mer höstig och vintrig känsla. Varför inte välja grönt och rött på dina hemtextilier inför jul?

Till bordsdukningen kan du variera med både dukar och servetter i olika material och färger. Välj en stilren och enklare duk i vitt till vardags för att sedan välja en annan färg till exempelvis högtider eller dukning till fest. På samma sätt kan du välja att byta ut gardiner, handdukar och plädar efter känsla. 

Sov gott i sköna sängkläder

Finns det något bättre än en nybäddad säng? Dröm dig bort i sängkläder gjorda i premium kvaliteter såsom ekologisk bomull, satin, jersey och mycket mer. Här hittar du sängkläder skapta för att njuta i, som lyxar till sovrummet och gör sängen en ännu ljuvligare plats att koppla av i. Spana gärna in vår materialguide sängkläder för att veta vilka sängkläder som passar för just dig och dina behov.

Brett sortiment av hemtextilier från kända varumärken

I vårt stora utbud av hemtextilier kan du lätt hitta handdukar, gardiner, sängkläder, plädar, prydnadskuddar och mycket mer direkt hem till dig. Du kan alltså i lugn och ro bläddra fram till dina favoriter och på så sätt slippa leta runt i flera butiker efter just det du letar efter. Hos oss på Sleepo kan du känna dig trygg när du beställer dina hemtextilier online. Vi erbjuder alltid FRI frakt och öppet köp i 14 dagar!

Välj bland välkända varumärken så som Himla, Beach House Company, Mille Notti, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Cura of Sweden, Tempur och Gripsholm för att nämna några. 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;