Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Täcken & Kuddar

Ett bra täcke kan göra stor skillnad, oavsett hur bekväm madrassen eller kudden är kommer ett väl temperaturreglerat täcke ge en fantastisk natts sömn. Alla är vi olika, såklart. Vissa behöver inte mer än ett tunt sommartäcke året runt, medan andra behöver duntäcken och filtar även mitt i sommaren. Nattsömnen är något av det viktigaste som finns för oss människor. För att din ska bli god behöver du en kudde som täcker dina behov. I vår kategori för kuddar finner du bland annat lyxiga dunkuddar och lättskötta fiberkuddar.

Populära varumärken

Sköna täcken & kuddar

Vad känns bättre än att krypa ner i en skön säng efter en lång dag? Att krypa ner under ett riktigt bra och härligt täcke såklart! Alla behöver en riktigt bra kudde för att sova bekvämt och ergonomiskt. På Sleepo har vi ett stort sortiment av högkvalitativa kuddar för alla sorters behov.

Täcken för alla

Ett bra täcke kan göra stor skillnad, oavsett hur bekväm madrassen eller kudden är kommer ett väl temperaturreglerat täcke ge en fantastisk natts sömn. Alla är vi olika, såklart. Vissa behöver inte mer än ett tunt sommartäcke året runt, medan andra behöver ett duntäcke och filtar även mitt i sommaren. Det viktigaste är att hitta något som passar just dig och på Sleepo finns massor av alternativ att välja mellan. Vad du än söker finns det garanterat något för dig och dina behov, vare sig du är en varm eller kall sovare. Det är kvalitet det handlar om, till ett bra pris.

Både för stora och små

Täcken finns i flera former och storlekar, både för barn och vuxna. Så söker du täcken på nätet har du hamnat helt rätt, för här finns både duntäcke, barntäcke, fibertäcke och täcke för dubbel- såväl som enkelsängar. Med märken som Norsk Dun, NG Baby Cura of Sweden, Høie, Gripsholm och Mille Notti råder det verkligen ingen brist på kvalitet heller, låt dig inspireras av alla fantastiska alternativ och möjligheter och få en god natt. Ett riktigt bra täcke kan ge många avkopplande nätter av skön och behaglig sömn. Därför har vi sett till att bara erbjuda det allra bästa att välja mellan, samtidigt som det inte kostar så mycket.

Olika material och känsla

Vare sig du vill ha ett lätt, billigt täcke med syntetmaterial eller ett riktigt härligt och lyxigt silkestäcke har Sleepo det du söker efter och det med bara några enkla klick. Titta runt bland vårt stora sortiment och hitta din nya favorit idag! Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att göra din upplevelse så enkel och avslappnad som möjligt.

Kuddar för dina behov

Nattsömnen är något av det viktigaste som finns för oss människor. För att din ska bli god behöver du en kudde som täcker dina behov. På Sleepo har vi ett brett sortiment av kuddar, allt för att du ska kunna hitta den kudde du behöver. I vår kategori för kuddar finner du bland annat lyxiga dunkuddar och lättskötta fiberkuddar. Vi har också ergonomiska kuddar i tempur-material för dig som kräver lite extra stöd för nacken när du sover. Glöm heller inte att sömn inte är det enda som kräver bra och snygga kuddar. Vårt sortiment av resekuddar ger dig en bekväm flyg, tåg eller bussresa. Även sittdynor och svankstöd för ergonomi i vardagen hittar du hos oss.

Gör vardagen härligare med bra kuddar

Din vardag kan faktiskt bli mycket härligare om du investerar i bra kuddar av hög kvalitet. Hos Sleepo hittar du de flesta typer av kuddar online. Vi har riktigt stora kuddar i både dun och fiber. Köp några extra och upptäck hur snygg och lyxig din säng plötsligt känns när du bäddar med dem. Gör också resan bekvämare med en svank eller nackkudde. Skäm bort din kropp och investera bra stöd i form av en kudde. För dig som spenderar många timmar på kontorsstolen kan en riktigt bra sittdyna vara en väl värd investering. Alla Sleepos kuddar kommer från välkända varumärken och håller hög kvalitet.

Köp kvalitetskuddar hos Sleepo

Vi värdesätter en god natts sömn och komfort, därför har vi kuddar från kända varumärken för alla typer av behov. Vi ser alltid till att våra produkter håller god kvalitet och har ett bra pris, därför hittar du bra och billiga kuddar i sortimentet. Hos oss handlar du alltid bekvämt online. Vi ger dig fri frakt och 14 dagars öppet köp. Vi ser också till att alltid leverera din vara snabbt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;