Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin, namnet är därmed en kort beskrivning av företaget och vad de erbjuder kunder. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009.

DBKD - Kruka, vas och inredningsdetaljer med hög trendfaktor

DBKD är det svenska märket som tagit inredningsvärlden med storm med sina vackra krukor. Man tillverkar produkter som med sin fina design tillför estetiskt tilltalande och praktiska blickfång i hemmet.

Söker du en vacker kruka med attityd? Här hittar du vackra och spännande krukor i en personlig design. DBKD bygger på tre nyckelord: form, design och inspiration. Namnet är en förkortning av Design by Karin Dahlin och märket har snabbt blivit en favorit i inredningsvärlden. De uttrycksfulla krukorna och vaserna syns ofta i inredningstidningar och bloggar. Det här är perfekta produkter för dig som vill ge dina växter och blommor en snygg inramning. Med stilfulla färger och ett tydligt formspråk förgyller de det moderna hemmet.

Svensk nytänkande design

Karin Dahlin började designa kort för floristbutiker redan 2007, hon startade den egna kruktillverkningen 2012. DBKD har en vision om att bli ett av Sveriges främsta varumärken, trendmedvetna konsumenter har snabbt tagit märkets nytänkande design till sina hjärtan. Märkets vackra krukor i keramik är praktiska prydnadsobjekt. De är lika vackra på matsalsbordet som på fönsterbrädet eller det lilla sidobordet. Man har även gjort sig känt för flera lyckade designsamarbeten. Färgskalan fångar de senaste trenderna och passar dig som gillar det stilrent nordiska i en lite tuffare tappning.

Söker du heminredningsdetaljer med det lilla extra? DBKD är skandinavisk formgivning när den är som allra bäst. Här hittar du perfekta presenter till dig själv eller någon du tycker om. På Sleepo kan du handla tryggt och säkert med fri frakt och 14 dagars öppet köp. Vi har snabba leveranser så att du slipper vänta på din efterlängtade produkt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;