Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor. Alla produkter är handgjorda vilket ger varje produkt ett unikt utseende.

Skandinavisk design - Chhatwal & Jonsson

Bjud in säsongens härliga färger och mönster i ditt hem! Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor. Genom samarbetet mellan de svenska formgivarna och de indiska hantverkarna får man se resultat i trendiga modeller med årets färger som ändå utger en klassiskt tidlös känsla. Varumärket står för en samtida elegans med den lekfulla etniska touch som uppstår i mötet mellan öst och väst samt mellan modernt och gammalt. Alla deras produkter tillverkas för hand vilket skapar små unika variationer. Chhatwal & Jonssons produkter är gjorda av rena naturmaterial av högsta kvalitet, såsom linne, bomull och ull. Många av textilierna är av ekologisk bomull – vilket är skonsamt för såväl miljön som för din hälsa. Du kan tryggt vila huvudet på en kudde från Chhatwal & Jonsson.

Ändra stämningen i rummet

Att införskaffa nya textilier till hemmet kan göra en enorm skillnad för helhetsintrycket. Utan att du behöver renovera. Med enkla medel kan man ändra färgtemat och stämningen i rummet. I Chhatwal & Jonssons kollektion ingår ett stort utbud av kuddfodral för prydnadskuddar. Välj bland säsongens alla spännande mönster, där somliga är enkla och klassiska såsom rutigt, randigt och prickigt, medan andra mönster är mer intrikata. I säsongens kollektion hittar man både dämpade, mer jordnära färger och starkare kulörer. I soffan kombinerar man med fördel soffkuddar i flera olika färger och mönster för att uppnå härliga effekter. Många föredrar att ha en soffa som inte tar över rummet med en alltför skarp färg eller med ett mönster som drar blickarna till sig. På soffkuddarna däremot kan man lugnt ta ut svängarna utan att riskera att mönstret eller färgerna blir alltför dominerande. 

Ett nytt sängöverkast skapar ett omedelbart blickfång när man kommer in i sovrummet – välj färger som återkommer i gardiner eller mattor för ett sammanstämt och harmoniskt intryck. Prydnadskuddar i matchande färger och mönster blir pricken över i:et som fulländar förvandlingen av sovrummet. En handvävd ullmatta från Chhatwal & Jonsson är ett konstverk i sig som både förskönar ditt golv och är en glädje att sätta fötterna på. Dessa mattor finns i olika storlekar beroende på hur stor golvyta du vill beklä. Liksom många andra av produkterna från märket finns varje modell tillgänglig i flera olika färger så att du kan hitta den färg som bäst samspelar med det övriga möblemanget. Under den varmare årstiden kan du ta med dig Chhatwal & Jonsson utomhuskuddar ut i trädgården eller balkongen som fina färginslag.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;