Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Garderob & Skärmvägg

Är du ute efter en snyggt designad och funktionell garderob av hög kvalitet? En skärmvägg är en stilfull detalj som ger rummet en riktigt lyxig känsla. En skärmvägg har även praktiska egenskaper om du önskar en rumsavdelare som skärmar av en viss del av ett rum. Sleepo har ett brett utbud av garderober för alla typer av rum.

Köp snygg och funktionell garderob eller en skärmvägg

Är du ute efter en snyggt designad och funktionell garderob av hög kvalitet? En skärmvägg är en stilfull detalj som ger rummet en riktigt lyxig känsla. En skärmvägg har även praktiska egenskaper om du önskar en rumsavdelare som skärmar av en viss del av ett rum. Sleepo har ett brett utbud av garderober & skärmväggar för alla typer av rum.

Garderober för alla typer av rum

En garderob ska smälta in i inredningen, vara praktisk och gärna sluka en hel del innehåll. Hos Sleepo kan du hitta en funktionell och snygg garderob. Vi erbjuder en mängd olika lösningar vare sig du vill ha en garderob till hallen, sovrummet, gästrummet eller barnrummet.

Kika runt i vårt sortiment och finn den garderob som passar dig. Välj bland enkel- eller dubbelgarderob, olika utformningar av dörrar och flera olika färger. Om du föredrar praktiska skjutdörrar har vi det också. Vad du än väljer för typ har vi lagt vikten vid god kvalitet och funktion. Dessutom ska garderoben vara snygg att se på och passa in med övrig inredning.

Klädskåp, garderob & skärmvägg av hög kvalitet

Hos Sleepo köper ni garderober, klädskåp och skärmvägg online. Välj ur vårt stora utbud som vi har valt ut från de främsta och mest populära tillverkarna. Bra förvaring gör det enklare att hålla reda på alla kläder och saker. Ta därför gärna en titt även på våra byråer och skåp som hjälper dig att hålla hemmet organiserat. Ni hittar även ett brett sortiment av klädhängare och klädbetjänter som gör det lättare att hålla ordning och undvika att kläder hamnar slängda lite överallt. Klädbetjänter fyller även en funktion med att göra rummet mer levande och blir till ett blickfång i inredningen. Häng gärna upp morgondagens outfit på den.

Stort utbud av garderober

Hos Sleepo hittar du en snygg garderob eller skärmvägg som samtidigt är funktionell och av hög kvalitet. Vare sig du vill ha en garderob till sovrummet, barnrummet eller hallen finner du det hos oss. Ta en titt i vårt stora sortiment. Vi levererar fraktfritt och du har alltid 14 dagars öppet köp.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;