Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Design House Stockholm - Stilren design

Handla stilren och modern design från Design House Stockholm, märket som skapar morgondagens klassiker. Allt från möbler, till porslin, mattor och lampor formges och produceras.

Design House Stockholm för hela hemmet

Design House Stockholm erbjuder ett stort sortiment av olika produkter för hemmet. Med sin moderna stil är de ett självklart val för den trendmedvetna kunden. I deras sortiment finns exempelvis Design House Stockholm ljusstake och Design House Stockholm matta. Produkterna har en nordisk enkelhet och elegans som passar in i många hem. Här på Sleepo har du möjlighet att välja från ett stort utbud av deras produkter. Märket är också väldigt lekfullt och de vågar utmana hur en möbel eller detalj traditionellt sett ser ut. De har bland annat skapat egna varianter av den klassiska pinnstolen, där de låtit ryggpinnarna gå åt lite olika håll.

Unik design av Design House Stockholm

Design House Stockholm startades år 1992 av Anders Färdig. Från början utvecklade detta designkollektiv produkter åt andra märken, men snart lät de skapa i sitt eget namn. Genom åren har utbudet vuxit och innefattar idag även en kollektion med kläder. En ljusstake Design House passar bra som en uppskattad present till dig själv eller någon annan. Behöver du en större ljuskälla erbjuder märket flera modeller av Design House Stockholm lampa. Produkterna är praktiska och har en utmärkande design eller ett material som gör de unika. Arbetslamporna exempelvis finns både formade som ett isblock och i guld- eller silverfärg. Nya produkter kommer ständigt, välkommen att titta runt här på vår hemsida och se vad vi erbjuder.

Modernt och hög kvalitet

Design House Stockholm är uppskattade som presenter tack vare den höga kvaliteten och det annorlunda och enkla formspråket. Beställ online hos oss på Sleepo och välj ut dina favoriter från vårt stora utbud. Du har alltid 14 dagars öppet köp och vi bjuder på frakten. Vi vet att du vill ha hem dina varor så snart som möjligt, därför ser vi till att vara snabba. Välkommen in till oss!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;