Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Överkast

Med ett nytt överkast från oss på Sleepo blir sovrummet komplett! Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et. Hos oss hittar du överkast från flera välkända varumärken till både dubbelsäng och enkelsäng. Välj ditt sängöverkast i härliga material som sammet, linne och bomull i fantastisk kvalité och ge ditt sovrum ett lyft!

Populära varumärken

Gör sovrummet komplett med ett nytt överkast

Med ett nytt överkast från oss på Sleepo blir sovrummet komplett! Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et. Hos oss hittar du överkast från flera välkända varumärken till både dubbelsäng och enkelsäng. Välj ditt överkast i härliga material som sammet, linne och bomull i fantastisk kvalité och ge ditt sovrum ett lyft!

Brett sortiment av överkast till både dubbelsäng och enkelsäng

Behöver du ett nytt överkast till din dubbelsäng, eller ett överkast din enkelsäng? Då har du hittat rätt! Här på Sleepo erbjuder vi ett brett sortiment av överkast i flera olika material och färger för att passa alla olika stilar. Välj bland lyxiga överkast i sammet, klassiska överkast i bomull eller luftiga överkast i linne i flera populära färger som beige, brun, grå och vit. Vi erbjuder mängder av sängöverkast i flera populära standardmått som överkast 260x260 och överkast 160x260. 

Sängöverkast från välkända varumärken

Hos oss på Sleepo finner du överkast från välkända varumärken så som Himla, Linum, Classic Collection, Mille Notti, Tell Me More, Broste Copenhagen, Gripsholm och många fler. Scrolla bland vårt breda sortiment av överkast och hitta favoriten som gör ditt sovrum komplett! 

Att hitta rätt storlek är en viktig detalj när du köper ett sängöverkast. Det bör vara större än måtten för sängen för att de ska kunna täcka hela ytan - samtidigt som det inte bör hänga ned och röra golvet.

Vi hjälper dig med val av rätt överkast

Om du är osäker på måtten kan du kontakta vår kundservice på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt överkast och besvarar dina frågor om inredning och stil, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;