Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Överkast

Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et. Här finner du överkast i uttrycksfulla och mjuka kvaliteter som gör både stilrena och läckra intryck. Välj och vraka bland härliga färgklickar och enklare överkast i mer neutrala toner. Hitta överkastet som passar just dig och klä din säng i stil.

Ge din säng nytt liv med ett snyggt överkast

Bädda snyggt med härliga överkast från Gripsholm, Linum, Himla eller varför inte med engelskinspirerande överkast från Lord Nelson? Välj bland ett stort urval av sängöverkast i olika färger, material, design och storlekar. Vi tillhandahåller överkast för såväl enkelsäng som dubbelsäng. Överkast passar även bra som överdrag till soffan. Mixa och matcha med olika färger och inred sovrummet och vardagsrummet med trendiga överkast. Ett snyggt sängöverkast lyfter verkligen sovrummet. Piffa gärna till det med matchande prydnadskuddar som du fyndar i vårt sortiment.

En säng är inte komplett förrän du har bäddat med ett snyggt överkast. Känslan som ett exklusivt överkast kan ge en säng är svårslagen - och det är en detalj som ger ditt sovrum det där lilla extra. Dessutom kommer din säng att kännas både lyxigare och snyggare. Vi har överkast i många olika färger och former från de bästa tillverkarna i branschen. 

Det är inte sängen som får ett lyft av ett nytt överkast. Även rummet i sin helhet kommer att kännas fräschare. Det gäller särskilt dig som tycker om att kombinera olika färger för att skapa en harmonisk inredningsstil. Ett överkast ger dig möjligheten att sätta tonen för resten av rummet i fråga om både färg och material.

Våra överkast finns i olika storlekar för att passa alla typer av sängar. Oavsett om du har en dubbel- eller enkelsäng hittar du rätt sängöverkast för dig hos oss. Att hitta rätt storlek är en viktig detalj när du köper ett sängöverkast. Det bör vara större än måtten för sängen för att de ska kunna täcka hela ytan - samtidigt som det inte bör hänga ned och röra golvet. Om du är osäker på måtten kan du kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna med frågor om inredning och stil. 

Överkast från flera kända varumärken

Här hittar du överkast från flera kända varumärken i inredningsbranschen. Vi har överkast från svenska Himla, som har gett den skandinaviska moderna designen ett nytt ansikte. Chhatwal & Jonsson, Dirty Linen, Mille Notti och Linum är andra exempel på kända varumärken som säljer fina överkast.

När du väljer ett överkast är material en avgörande del för att skapa rätt känsla och atmosfär. Hos oss hittar du överkast i satin som ger en mjuk och sval känsla vid beröring. Här finns också överkast i vanlig bomull som ger ett klassiskt intryck. Flera av våra överkast är broderade för hand för att skapa optimal kvalitet och förstärka känslan av att överkastet bidrar med lyx och exklusivitet.

Om du vill få ut maximalt av ditt överkast i sovrummet kan du matcha det med andra inredningsdetaljer. Ett klassiskt inredningsknep är att köpa prydnadskuddar som passar till överkastet och skapar en snygg kombination. Vi har kuddar i samma stil som överkastet vilket betyder att både färg och material passar utmärkt tillsammans. Om du hellre sätter ihop din egen konstellation går det förstås lika bra.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans