Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kampanjer & Rea!

Här hittar du våra pågående kampanjer & REA – Fynda möbler och inredning.

FOKUS

MATTOR

Förvandla ditt hem med fina mattor
shoppa nu

VIENNA Ullmatta 9 992 kr Rek. 12 490 kr

*Gäller ej: Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Design House STHLM, Fatboy, Layered, Rowico Home

Mattdagar pågår fram till 24 juli

Kampanjer och REA

Här hittar du alla våra pågående kampanjer och aktuella erbjudanden inom möbler och inredning. Alla våra kampanjer och REA erbjudanden är tidsbegränsade så passa på att shoppa dina favoriter online från välkända varumärken, redan idag! 

Kampanjer och REA på välkända varumärken

Hos oss på Sleepo erbjuder vi ständigt rabatter och erbjudanden på flera välkända varumärken, så att du kan fynda och klicka hem det du längtat efter att köpa till ett riktigt bra, rabatterat pris. Välj bland populära varumärken som Sleepo Collection, Rowico, Tempur, Classic Collection, Himla, Fatboy, Mille Notti, House Doctor och Karup Design för att nämna några som du ofta hittar på kampanj hos oss.

Missa inga erbjudanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några erbjudanden! Som nyhetsbrevsprenumerant och en del i Sleepo-familjen får du också unika erbjudanden och rabatter som inte alltid finns på hemsidan. 

Allt du behöver till hemmet

Hos oss på Sleepo finner du allt du behöver till hemmet. När det kommer till inredning kan du alltid hitta vackra vaser, krukor, dekorationer, ljuslyktor, speglar och tavlor till fantastiska kampanjpriser. Även när det kommer till möbler som bord, stolar, soffor, fåtöljer och förvaring kan du ofta göra riktigt bra fynd.

Black Friday på Sleepo 

Black Friday år 2023 infaller den 24 November. Hos oss på Sleepo kör vi Black Friday hela veckan och börjar med våra unika rabatter, erbjudanden och kampanjer redan på måndagen den 20 november. Datumet för Black Friday kan dock vara olika varje år. I regel bestäms den stora REA-dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november. Fredagen blir då en klämdag och många amerikaner har ledigt från sina arbetsplatser. Black Friday är årets största shoppingdag och många passar på att shoppa sina julklappar redan då för att kunna göra de allra bästa REA-fynden. 

Varmt välkommen att shoppa härliga möbler och unik inredning till rabatterade priser hos oss på Sleepo !

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;