Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Duntäcke

Att krypa ner under ett riktigt fluffigt och härligt dunktäcke är bland det härligaste som finns! Fjädrarna i ett duntäcke transporterar bort fukt för att ge en torr och behaglig sovmiljö och alla våra duntäcken finns att välja i flera olika värmegrader för att du ska kunna njuta av ditt duntäcke hela året runt.

Prisvärda och lyxiga duntäcken

Att krypa ner under ett riktigt fluffigt och härligt duntäcke är bland det härligaste som finns! Fjädrarna i ett duntäcke transporterar bort fukt för att ge en torr och behaglig sovmiljö och alla våra duntäcken finns att välja i flera olika värmegrader för att du ska kunna njuta av ditt duntäcke hela året runt.

Duntäcke till hela familjen

Ett riktigt bra duntäcke kan göra stor skillnad för din sömnkvalité, oavsett hur bekväm madrassen eller kudden är kommer ett väl temperaturreglerat duntäcke ge dig en fantastisk natts sömn. Hos oss hittar du mängder av duntäcken som gör att du kan sova gott året runt. Välj ett svalare duntäcke på sommaren och ett varmare duntäcke på vintern för optimal sovkomfort. Det viktigaste är att hitta något som passar just dig och på här på Sleepo finns massor av alternativ på just duntäcken att välja mellan. Välj sköna kuddar till för en bra sömn. Vad du än söker finns det garanterat något för dig och dina behov, vare sig du är en varm eller kall sovare. Det är kvalitet det handlar om, till ett bra pris.

Duntäcke för både stora och små

Hos oss hittar du härliga duntäcken för både för barn och vuxna, duntäcke för dubbelsäng och duntäcke för en enkelsäng. Med välkända varumärken som Norsk DunMille Notti och Høie råder det verkligen ingen brist på kvalitet heller, låt dig inspireras av alla fantastiska alternativ och möjligheter och få en god natts sömn. Ett riktigt bra duntäcke kan ge många avkopplande nätter av skön och behaglig sömn. Därför har vi sett till att bara erbjuda det allra bästa att välja mellan, samtidigt som det inte kostar så mycket, att köpa duntäcken ska vara enkelt.

Lyxig känsla med duntäcke

Här på Sleepo finner du duntäcken som passar alla plånböcker. Oavsett vilket du väljer så får du till den där härligt, lyxiga känslan med ditt nya duntäcke från oss. Titta runt bland vårt stora sortiment av duntäcken och hitta din nya favorit idag! Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att göra din upplevelse så enkel och avslappnad som möjligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;