Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Servering

Duka med delikata detaljer som sätter tonen för både vardag och fest. Skapa wow-faktorn med din goda mat, vackra dukar, prydliga servetter och underbar keramik. Nedan finner du inredningen som hjälper dig duka med stil för varje tillfälle.

Utvalt för dig

Duka med stil för varje tillfälle

Duka med delikata detaljer som sätter tonen för både vardag och fest. Skapa wow-faktorn med din goda mat, vackra dukar, prydliga servetter och underbara skålar. Nedan finner du inredningen som hjälper dig duka med stil för varje tillfälle.

Skapa en inbjudande dukning

Oavsett om du ska duka till fest, kalas eller en enkel vardagsdukning så kommer du hitta allt du söker i vårt breda sortiment av skålar, brickor & fat, bestick, dukar och servetter. Duka med en duk i linne och matchande linneservetter, för en lyxigare look är det väldigt enkelt att komplettera med snygga servettringar i mässing, koppar eller krom. Väljer du att duka utan duk så rekommenderar vi att du väljer ut ett par vackra glasunderlägg för att skydda bordet från smuts och spill.

Vill du slippa bära i omgångar eller bara göra någon glad genom att servera lite frukost eller fika på sängen så är en fin serveringsbricka eller ett klassiskt uppläggningsfat det du behöver. På en bricka får du enkelt plats med muggar, tekoppar och tekannan utan problem. Servera en mumsig sallad på ett av våra härliga fat, och glöm inte salladsbesticken! Hos oss på Sleepo hittar du det bästa i bestick för både sallader och skaldjur.

För en extra bekväm och lyxig känsla så hittar du även ett brett utbud av snygga drinkvagnar och serveringsvagnar hos oss. Välj bland flera populära färger som beige, vit och svart på dina detaljer till köket för en harmonisk och stilfull look till din dukning. 

Allt du behöver till dukningen

Hos oss på Sleepo finner du ett utvalt och brett sortiment av skålar, brickor & fat, bestick, dukar och servetter från flera välkända varumärken som By On, Broste Copenhagen, Classic Collection, H. Skjalm P. Himla, House Doctor, Marimekko, Jonathan Adler, Tell Me More och Hübsch.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;