Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Mavis

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Om Mavis

I genomsnitt spenderar vi människor en tredjedel av livet till sängs. Med detta faktum i åtanke säger det sig självt att det är av stor vikt att välja sin säng med omsorg. I en säng från Mavis sover du gott, natt efter natt. Mavis är en tillverkare med många års erfarenhet bakom sig, vilket innebär att din nattsömn är i trygga händer när du väljer en av deras sängar. Företaget startades redan 1917, då under namnet Bröderna Johansson Sängfabrik AB och sängarna snickrades i en fabrik i Smålandsstenar. Under det knappa sekel som förlöpt sedan uppstarten har förstås betydande förändringar ägt rum. År 2008 bytte företaget namn till Mavis Möbler AB och i samband med detta utökades sortimentet till även andra sorters möbler. Tyngdpunkten och det största fokuset ligger dock fortfarande på produktionen av sängar och idag är utbudet mycket omfattande. 

Köp Mavis våningssäng, familesäng, lotfsäng eller juniorsäng

Hos Mavis hittar du sängar åt hela familjen: juniorsäng och vuxensängar av olika bredder, våningssängfamiljesäng, det vill säga våningssängar med plats för tre personer. Letar du en praktisk loftsäng så hittar du även dem. För det växande barnet kan det vara smart att satsa på en växasäng, det vill säga en säng som du drar ut och på så vis förlänger i takt med att barnet växer. Det vittnar om den känsla för flexibilitet som har blivit ett av Mavis kännetecken. Flera av våningssängarna är också gjorda för att kunna monteras isär och användas som två enkelsängar. På så vis kan möblerna anpassas efter människorna, bostaden och de ändrade förutsättningar man ofta möter i livet.

Matcha med Mavis sängbord och sänggavel i samma stil

I deras kollektion finns det även huvudgavlar och en mängd olika sängbord som matchar sängen. Här kan du även hitta praktiska sänglådor som hjälper dig att ta vara på det förvaringsutrymmet under sängen som ofta bara ekar tomt. Mavis möbler kan på så vis kombineras för att skapa det perfekta sovrumsmöblemanget, som både är stilrent och månar om din bekvämlighet.

Vi säljer även även byrå, sidobord och vitrinskåp från Mavis

Även utanför sovrummet har Mavis nuförtiden en given plats, då deras utbud även innefattar byråer, sidobord, vitrinskåp och andra sorters förvaringsmöbler som passar utmärkt i kök och vardagsrum.

Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

Trä är ett vackert material som vanligtvis åldras med värdighet. Se bara till att ta god hand om din möbel från Mavis så kommer den att vara till nytta och glädje under många år framöver. Var till exempel aktsam då du flyttar möbler – att dra möblerna utmed golvet kan skada både golvet och infästningar i möbeln.

Köp din nya prisvärda våningssäng från Mavis!

Klicka hem din nya prisvärda, våningssäng, sängbord eller möbel från Mavis, med fri frakt på Sleepo – din inrednings- & sängexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Vi hjälper dig med ditt val av produkt från Mavis

Om du har några frågor om sängar eller möbler från Mavis är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra sängexperter och inredningsexperter dig, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;