Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

2-sits soffa

Är du på jakt efter en prisvärd och snygg 2-sits soffa i bra kvalité? Då har du hittat rätt! Hos oss på Sleepo hittar du riktigt bra och prisvärda 2-sits soffor online för alla hem. Din soffa ska hålla under många år framöver så det är viktigt att välja en med slitstarkt tyg och stoppning i god kvalité. Hos oss hittar du 2 sits soffor i flera olika material så som lyxig sammet och härligt linne samt i flera olika färger så som beige, grå och svart. Skapa en mysig och hemtrevlig känsla i vardagsrummet med din nya tvåsitssoffa!

Köp din nya, prisvärda 2-sits soffa hos oss på Sleepo!

Är du på jakt efter en prisvärd och snygg 2-sits soffa i bra kvalité? Då har du hittat rätt! Hos oss på Sleepo hittar du riktigt bra och prisvärda 2-sits soffor online för alla hem. Din soffa ska hålla under många år framöver så det är viktigt att välja en med slitstarkt tyg och stoppning i god kvalité. Hos oss hittar du 2-sits soffor i flera olika material så som lyxig sammet och härligt linne samt i flera olika färger så som vit, beige, grå och svart. Skapa en mysig och hemtrevlig känsla i vardagsrummet med din nya tvåsitssoffa!

Tålig 2-sits soffa med avtagbar klädsel

Finns det barn eller husdjur i hemmet, är materialvalet på din nya 2-sits soffa extra viktigt. Flera av våra 2-sits soffor har en avtagbar klädsel som du enkelt kan rengöra vid behov. Hos oss på Sleepo hittar du soffor med tåliga, slitstarka möbeltyger och högt Martindale-värde som gör att din 2-sits soffa håller i många, många år samt i populära utföranden som beige soffa, grå soffa och vit soffa.

Matcha din 2-sits soffa med en stilfull fåtölj och fotpall

I ditt vardagsrum ska du och dina vänner kunna koppla av och trivas. Inred med en komplett soffgrupp, fåtölj och fotpall. Ställ två soffor mitt emot varandra och skapa en härlig umgängesyta. Oavsett om du har ett större eller mindre vardagsrum så skapar du en minst lika härlig och social miljö genom att placera en soffa och en eller flera fåtöljer mittemot varandra. 

Provsitt din nya 2-sits soffa i vårt showroom

Om du har några frågor om våra soffor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att boka in ett besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper vi dig med val av rätt 2-sits soffa, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;