Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Jute & Sisalmattor

Mer natursköna mattor åt folket! På den här sidan kan du klicka hem en underbart naturlig matta gjord i hampa, jute och sisal. Är du ute efter en hållbar och detaljrik matta med stor personlighet? Då tror vi att en charmig naturmatta kan vara alldeles rätt för dig.

Köp din nya, snygga och prisvärda jutematta & sisalmatta från oss på Sleepo

Mer natursköna mattor åt folket! På den här sidan kan du klicka hem en underbart naturlig matta gjord i hampa, jute och sisal. Är du ute efter en hållbar och detaljrik matta med stor personlighet? Då tror vi att en charmig jutematta eller sisalmatta kan vara alldeles rätt för dig.

Brett sortiment av populära jutemattor & sisalmattor

Hos oss på Sleepo finns ett brett utbud av härliga mattor vävda i jute och sisal. Med en jutematta eller sisalmatta får du till den där naturliga och lite rustika känslan i ditt hem. Med sin lite grövre textur och mjuka jutefibrer, är den väldigt behaglig att gå på samtidigt som den är väldigt fin till sitt utseende.

Fördelarna med att välja en jutematta eller sisalmatta är att de båda är väldigt tåliga och slitstarka, liksom många mattor gjorda i växtfibrer. Dessutom så är de ekologiska då de är tillverkade av ett rent naturmaterial. Både trendigt och snyggt!

Hos oss hittar du jutemattor & sisalmattor i populära standardmått som 200x300 och 250x350.  Välj bland flera kända varumärken så som Classic Collection, House Doctor, HKLiving, Hübsch, Linie Design, Tell Me More samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection - Utforska vårt breda sortiment av jute & sisalmattor och hitta din favorit!

Vi hjälper dig med val av rätt jutematta & sisalmatta

Läs gärna igenom vår mattguide för att välja rätt jutematta eller sisalmatta till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Är du fortfarande osäker på vilken storlek eller form du ska välja på din jute eller sisalmatta så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt jutematta & sisalmatta, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;