Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Dynor utemöbler & Dynlådor

Förvara dynor utomhus till utemöbler både snyggt och praktiskt med både dynor och en dynlåda från oss på Sleepo. Hos oss hittar du prisvärda dynor och dynlådor i bra kvalité för alla väder. Din nya dynlåda kan du välja i många populära och slitstarka material så som konstrotting, plast eller trä. Med en stor och rymlig dynbox kan du förvara mycket mer än bara dynor till din loungegrupp, utestol, utesoffa eller solstol och snabbt få ordning och reda i din trädgård.

Populära varumärken

Snygga och sköna dynor till utemöbler

Förvara dynor till utemöbler både snyggt och praktiskt med både dynor och en dynlåda från oss på Sleepo. Hos oss hittar du prisvärda sittdynor utomhus och dynlådor i bra kvalité för alla väder. Din nya dynlåda kan du välja i mängder av populära och slitstarka material så som konstrotting, plast eller trä. Med en stor och rymlig dynbox kan du förvara mycket mer än bara dynor till din loungegrupp och snabbt få ordning och reda i din trädgård.

Förläng livslängden på dina dynor med en dynlåda från Sleepo

För att bibehålla en fin kvalité på dina sittdynor utomhus är det alltid en god idé att förvara dem i en dynlåda. När du inte använder dina sittdynor och väljer att förvara dem i en dynlåda så skyddas de från både sol, fukt, regn och smuts samt bevarar den goda kvalitén så att de håller i många, många år. 

Förutom att din dynlåda bidrar med en mycket bra förvaring så kan den med fördel användas som en avlastningsplats eller extra sittyta beroende på vad den är i för material. Hos oss på Sleepo hittar du dynlådor i mängder av populära och slitstarka material så som konstrotting, plast och trä samt i flera färger som vit, natur och svart. 

Välj bland vårt breda sortiment av utemöbler och klicka hem din nya dynlåda och sköna dynor till utemöbler idag med fri frakt i hela Sverige! 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;