Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kökshanddukar

Att välja en kökshandduk eller ett förkläde i en färg eller ett snyggt mönster som man gillar kan både pigga upp och göra tiden i köket mer inspirerande. Om du har ett genomgående färgtema i ditt kök så kan det vara roligt att följa detta tema även vad gäller dina kökstextiler. En kökshandduk har många användningsområden i köket. Framförallt är din kökshandduk en hjälpande hand när det är dags för att diska, men också att lägga över degen som du lägger på jäsning. Hos oss på Sleepo finns det en kökshandduk för alla i populära material som tillexempel linne och bomull.

Praktiska och snygga kökshanddukar

Att välja en kökshandduk eller ett förkläde i en färg eller ett snyggt mönster som man gillar kan både pigga upp och göra tiden i köket mer inspirerande. Om du har ett genomgående färgtema i ditt kök så kan det vara roligt att följa detta tema även vad gäller dina kökstextiler. En kökshandduk har många användningsområden i köket. Framförallt är din kökshandduk en hjälpande hand när det är dags för att diska, men också att lägga över degen som du lägger på jäsning. Hos oss på Sleepo finns det en kökshandduk för alla i populära material som till exempel linne och bomull samt våfflad kökshandduk.

Brett sortiment av kökshanddukar

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av kökhanddukar för alla stilar. Här kan du bland annat välja din kökshandduk i populära färger som kökshandduk grön, kökshandduk beige, kökshandduk svart och kökshandduk vit. Välj bland flera välkända varumärken som Himla, Lovely Linen, Tell Me More, Marimekko och Broste Copenhagen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;