Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Julbelysning

Låt julen stråla med stämningsfull julbelysning. Här finner du stilrena elljusstakar, strålande ljusslingor och magiskt fina julstjärnor. Pynta med ljus i jul!

Stämningsfull julbelysning

När det kommer till att höja mysfaktorn under julen så är julbelysning A&O. Hos oss hittar du stämningsfull och glimrande julbelysning för alla där julstjärnor och adventsljusstakar lyser upp våra hem. Här finner du bland annat många, fina adventsstjärnor från Watt & Veke där Snöblomman, Oslo och Eldig är favoriter för att nämna några. Låt hemmet stråla med härlig julbelysning från oss på Sleepo!

Lys upp hemmet i vintermörkret

Oavsett vilken typ av belysning till jul som du efterfrågar kan vi garantera att du kommer hitta mysig och härlig julbelysning i vårt sortiment. Med en julstjärna hängandes i fönstret höjer du julstämningen både inomhus, utomhus och alla kan njuta av den glimrande julbelysningen i ditt fönster. Utöver vackra adventsstjärnor finner du också underbara adventsljusstakar hos oss från ett flertal populära varumärken som Watt & Veke, Markslöjd, Globen Lighting samt Sleepos eget varumärke Sleepo Collection. Välj och vraka bland årets alla julstjärnor och adventsljusstakar och klicka hem dina favoriter!

Julbelysning utomhus

För att få till det där lilla extra så tycker vi att det är minst lika viktigt att inreda med julbelysning utomhus som inomhus. Trä en ljusslinga med glimrande sken över balkong eller altanräcket och njut av en mysig och upplyst uteplats i vintermörkret. I vårt breda sortiment av belysning så finner du ofta vår julbelysning på rea så att du kan göra ett riktigt bra fynd. Har du några frågor kring vår julbelysning? Tveka då inte på att kontakta vår kundservice så hjälper de dig att välja den perfekta belysningen till just dig och ditt hem i jul.

Vi på Sleepo önskar dig en riktig God Jul och ett Gott Nytt år!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;