Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Classic Collection - Matta & Kuddar

Classic Collection designar stilfulla mattor, kuddar och plädar som du hittar i många olika svenska hem. Varumärket erbjuder handvävda mattor tillverkade av professionella vävare från Indien. Classic Collection har ett sortiment som inte bara är stort utan som också håller hög kvalitet med produkter av fantastiska material, med klassiska mönster och i härliga färger. Resultatet av detta blir imponerande mattor, kuddar och plädar samt andra inredningsdetaljer som skänker karaktär till varje rum.

Om Classic Collection

För er som föredrar en tidlös design kan vi erbjuda inredningsdetaljer från Classic Collection. Kollektionen med handgjorda kuddfodral, mattor och plädar av hög kvalitet är handgjorda i Indien och unika i sitt slag.

Matcha mattor och kuddfodral från Classic Collection

I det breda sortimentet av kvalitetsprodukter, hittar ni mattor i olika material. Våra unika handvävda ullmattor är gjorda av professionella vävare i bland annat Indien. Ullmattorna är både slitstarka och lätta att hålla rena eftersom ullens naturliga fetter är smutsavvisande. Välj bland flera olika storlekar, färger och mönster. I kollektionen hittar ni även vackra Classic Collection kuddfodral och plädar som matchar en Classic Collection matta perefekt. De mjuka sköna plädarna i borstad bomull finns i många olika färger. Vackra handgjorda kuddar hittar ni i både sammet och bomull och i ett flertal olika färger och mönster.

Genom att välja en en tidlös design i inredningen håller stilen länge utan att bli omodern. Det är vad Classic Collection har stått för sedan företaget grundades 1995. Då importerade de handknutna mattor från bland annat Pakistan och Tibet. Idag har de valt att erbjuda mattor som är handgjorda av indiska vävare. Detta gör att både mattor, plädar och kuddar kan ha små avvikelser, vilket är en del av charmen när något är handgjort. Varje produkt som tillverkas till denna kollektion skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Genom att köpa Care & Fair-certifierade produkter som Classic Collection erbjuder, medverkar du till att arbetarna jobbar under humana förhållanden till skäliga löner och att illegalt barnarbete inte förekommer. Vi på Sleepo är glada att kunna erbjuda er denna kvalitativa kollektion som förutom mattor och kuddar även har riktigt spännande prydnadsbänkar. Vi erbjuder fri frakt och öppet köp i 14 dagar samt snabba leveranser.

Soho ullmatta

Soho är den perfekta ullmattan som säljs exklusivt hos oss på Sleepo! Soho ullmatta är en vit, handvävd luggmatta i ull och i samarbete med Classic Collection. Mattan har ett snyggt zick-zack mönster som har skurits ut i den tjocka luggen, detta ger Soho en härlig textur och volym. Soho i färgerna natural och sand finns endast hos oss på Sleepo.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;